Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Testimoniale din practică

I.V. kinetoterapeut, Resita

Pacienta (29 ani) a alunecat in baie, iar in urma cazaturii a rezultat o entorsa la nivelul mainii stangi. Dupa aplicarea benzilor Cure Tape, efectul a fost aproape imediat si a constat in o mai buna stabilitate a mainii,iar dupa a doua zi de la aplicare, edemul a fost vizibil mai mic. Dupa a 4-a zi, durerea a fost diminuata considerabil.


N.D. kinetoterapeut, Galati

Pacienta de 9 ani (la varsta de 4, intr-un accident de masina i-a fost amputat bratul stang). Mama fetitei a solicitat corectare posturii corpului si a pozitiei de genu valgum a M.I., dar si drenarea lichidului care se colecta in varful bontului. Efectele au fost imediat vizibile corectandu-se postura corporala si mersul. In urmatoarele zile mama fetitei a observat si absenta lichidului secretat anterior de varful bontului

N.D. kinetoterapeut, Galati

Pacienta cu mastectomie, san drept. A solicitat drenaj limfatic pentru membrul superior drept care era umflat si dureros. I-am aplicat benzile terapeutice pentru drenarea limfei atat pentru M.S. drept, cat si pentru drenarea edemelor post operatorii din jurul cicatricii. La urmatoarea sedinta am aplicat benzi si pe cicatrice, dar am omis sa fac poza. Efectele au fost urmatoarele: disparitia durerii si aparitia unei senzatii de usurare, pana la urmatoarea sedinta M.S. si-a redus din circumferinta. In timpul mersului prin soare reaparea senzatia de greutate la nivelul mainii.


V.B. kinetoterapeut, Chisinau

Pacient, 26 ani.  Dureri cervicale si de ceafa, vertij, oboseala permanenta, fotofobie. Dupa bandajare starea s-a ameliorat simtitor. Chiar dupa 3 zile s-a imbunatatit somnul si vertijul aparea mai rar, ulterior a disparut de tot. Dupa o luna si 4 bandajari nu ma resimtea nici unul din simptomele de mai sus.


V.B. kinetoterapeut, Chisinau

Pacient, 24 ani. Luxatie deschisa a policelui. Recuperarea postoperatorie a avut un succes enorm cu ajutorul kinesiotapingului, rezolvand cu ajutorul acestuia asa probleme ca: edemul, durerea. Un efect foarte bun a avut bandajarea pentru derotarea policelui, adica crearea unei pozitii corecte si adecvate a degetului.


D.A. kinetoterapeut, Tg. Mureş

“Sunt foarte mulţumit de rezultatele bandajării neuromusculare, mai ales la sportivi. Un simplu exemplu - jucator de handbal profesionist, ruptură LIA şi meniscectomie, 8 săptămâni postoperator, instabilitate genunchi, preponderent medial... Efectele au fost resimţite imediat după aplicare!”


R.T., kinetoterapeut, Bucuresti

“Pareza de plex brahial, bebeluş de 6 saptamani…i-am aplicat benzi pentru tonifiere de deltoid şi am folosit tehnica musculară.  Ideea e ca la el rezultatele se văd...deja a început să ridice mânuţa, să facă flexiile antebraţului pe braţ”


J.S., fizioterapeut

“Pacient de 8 ani, cu fractura de clavicula. I-am aplicat atât bandajarea limfatică,

cât şi cea neuromusculară (stabilizare, corectare postură). Tratamentul a dat

rezultate imediate, prin ameliorarea durerii. A fost nevoie doar de 2 şedinţe de

tratament ca baieţelul să nu mai aibă dureri şi senzaţii neplăcute.


D.E., fizioterapeut, Tg. Mureş

“Eu recomand cu încredere la mulţi dintre pacienţi tratamentul cu bandajarea neuromusculară sau limfatică, ca şi tratament unic sau complementar. Iata câteva pareri ale pacienţilor:

T.M.,72 ani, cancer de sân,mastectomie din 1996, limfedem la nivelul braţului drept.La prima şedinţă am efectuat drenajul limfatic manual, după care am aplicat benzile limfatice pentru braţ. Pacienta a purtat benzile 9 zile. La a 2-a şedinţă braţul pacientei a rămas foarte moale, volumul braţului a şi scazut puţin. Continuă folosirea  benzilor cu mici pauze, fiind foarte mulţumităde efectul şi purtarea acestora,comparându-le cu un ciorap elastic compresiv, dar care este mult mai incomod de purtat.

D.A., 64 ani, pacientă cu o gonartoză la genunchiul drept,având dureri ce îi limitau mişcărea în timpul mersului. Recomandarea medicului ortoped – injectare medicament intraarticular. Înainte de a incepe injectiile, am aplicat pacientei la o şedinţă - benzi limfatice pentru scaderea edemului, apoi benzi pentru stabilizarea genunchiului. La plecare era foarte mulţumita, mersul era mult mai uşor şi durerea din genunchi a scăzut. După o saptamână, la a 2-a şedinţa- zâmbea, edemul se retrase aproape complet. Starea pacientei s-a ameliorat foarte bine dupa 3 şedinţe de tratament.”


L.B., kinetoterapeut, Sibiu

“Am început să aplic benzile pentru diferite afecţiuni - influenţarea poziţiei finale, drenaj limfatic, discopatie lombară, influenţarea spaţiului pe puncte dureroase, etc. Toate persoanele pentru care am aplicat banda au simţit îmbunătăţiri şi într-adevăr, acest lucru s-aobservat”. 


V.C. kinetoterapeut, Iasi

“Diagnostic pacient: Exostoza – osteom metatars I picior stg. Artrita.
Pot sa spun sincer ca efectul a fost unul extraordinar. Flexia si extensia precum si circumductia aproape nule. Dupa 1 zi de la aplicare pacienta a revenit si executa flexiile si extensiile aproape de limita normala. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Un exemplu extraordinar de eficient si rapid ca si timp. Multumim Cure Tape ca ne ajutati pacientii.”


I.V., kinetoterapeut, Resita:

"Pacient cu spondiloza cervicala, cu dureri puternice si ameteli. Dupa a doua zi de la aplicarea benzilor Cure Tape, pacientul nu mai are ameteli, iar durerile s-au diminuat considerabil."

 

I.V. kinetoterapeut, Resita

“Pacient in varsta de 7 ani cu tetrapareza spastica. Lucrez cu acest copil de aproximativ 10 luni si fac terapie cu el de 4 ori pe saptamana. Dupa aplicarea benzilor Cure Tape, am observat in cadrul mobilizarilor pasive o mai buna mobilitate la nivelul piciorului( dorso-flexia plantei o facem acum cu mai multa usurinta) si a genunchilor( extensia gambei pe coapsa este imbunatatita). De asemenea pacientul incepe sa stea in ortostatism pe toata laba piciorului ! (ceea ce constituie un real progres).”


I.V. kinetoterapeut, Resita

“Pacienta de 10 ani cu entorsa la nivelul gleznei. Benzile au rezistat 5 zile, timp in care am continuat exercitiile cu pacienta, stabilitatea gleznei imbunatatindu-se de la o zi la alta. Dupa dezlipirea acestora, am constatat o reducere semnificativa a edemului, iar dupa inca 3 zile , fetita a putut sa isi reia activitatile normale, fara durere sau mers vicios”


D.N., kinetoterapeut, Craiova

“Bandajare pentru drenaj limfatic pe un genunchi operat de ruptura de ligamente. Dupa taping pacientul spune ca si-a simtit articulatia mai putin edematiata si cu o amplitudine mai mare de flexie.”


V.B. kinetoterapeut, Chisinau

"Pacienta operata cancer la san, edem pe membrul superior drept, umar blocat. Dupa bandajarea limfatica, pacienta a prezentat o diminuare rapida a edemului, miscarile erau mult mai usoare, durerea in umar a disparut."


Netopia Payments