Trigger Points Advanced

Perioadele cursului:

 • 9-10 octombrie 2021 Galati
 • 20-21 noiembrie 2021 Cluj-Napoca
 • 27-28 noiembrie 2021 Timișoara
 • 11-12 decembrie 2021 Botoșani
 • 18-19 decembrie 2021 Brașov
Aplica la curs

Descrierea cursului:

 

 

 1.  Migrene și dureri de cap. Clasificare. Simptome. Semne. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 2.  Torticolis. Anatomia afecțiunii. Biomecanica afectiunii. Simptome. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 3.  Discopatiile cervicale. Anatomia afecțiunii. Biomecanica afectiunii. Simptome. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 4.  Sindromul de Impingement al umarului. Anatomia afecțiunii. Biomecanica afectiunii. Simptome. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 5.   Frozen shoulder. Anatomia afecțiunii. Biomecanica afectiunii. Simptome.  Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 6.   Sindromul de tunel carpian.  Clasificare. Simptome. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 1.   Dureri toracice (diagnostic diferential). Clasificare. Simptome. Semne. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 2.   Dureri de lombare (diagnostic diferential). Clasificare. Simptome. Semne. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

-  Scolioza

-  Cifoza

-  Sciatica (diagnostic diferential)

-  Lumbago

 1. Dureri de genunchi (diagnostic diferential). Clasificare. Simptome. Semne. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

 2. Fasciita plantara. Clasificare. Simptome. Cauze. Tratament. Terapia manuală. Profilaxie.

Inscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs. *Pentru a va putea inscrie la acest curs este necesar sa fi absolvit cursul TRP Basic.*

 • **Daca nu ati participat la cursul Basic o puteti face online - puteti achizitiona cursul Terapia Trigger Points online cu o reducere de 10% dupa primirea dovezii platii avansului pentru cursul Terapia Trigger Points Advanced.**
 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

 • 972 lei - pret curs 

 • 875 lei - pret cu 10% reducere pentru cursantii Academiei Physio Sport Therapy Academy

 • 787 lei - Terapeutii Yumeiho beneficiaza de o reducere suplimentara de 10% pentru cursul Trigger Points - Galati.

 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 50%, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs, restul de 50% se va achita la curs.

  Înscrierea se va finaliza doar după plata avansului. Cum puteți plăti? Prin depunere în contul specificat mai jos la Banca Transilvania sau prin Internet Banking.

  Beneficiar / pentru cine se face plata:

  Nume: Physio Sport Therapy Academy

  Cont: RO12BTRLRONCRT0326402501 Banca Transilvania

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Trigger Points  Advanced- Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • **Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.**

  **Datorită situației actuale la nivel național și internațional datele afișate pentru fiecare curs în parte se pot modifica în funcție de necesități.

  De asemenea în cazul în care situația impune amânarea unui curs cursanții vor avea următoarele opțiuni:

  - păstrarea sumei depuse pentru un curs viitor la alegere

  - compensarea sumei depuse cu reduceri pentru cursurile disponibile pe platforma online, produse, manuale.

  Academia va reține suma depusă pe un termen de 6 luni. În cazul în care nu se va reorganiza cursul în decursul acestei perioade banii se vor putea returna.

  Academia isi rezerva drepturile de a modifica preturile cursurilor in functie de conditiile economice interne si externe organizationale.**

 • **Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**

 • **Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: medici (medicina sportiva, medicina de recuperare, ortopedie, traumatologie, etc.), fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, terapeuți în masaj licentiați, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate.

Netopia Payments