Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Top 100 Mușchi de Palpat

Perioadele cursului:

 • 20 septembrie 2024 Galați
Aplica la curs

Descrierea cursului:

Cursul ”Top 100 mușchi de palpat” este o oportunitate reală de a învăța, aminti sau consolida cunoștințele despre anatomia sistemului muscular.

Aici vom lăsa la o parte manualele de anatomie. Vom studia, vom localiza, vom vizualiza, vom palpa și vom delimita peste 100 de mușchi, vom vorbi despre funcțiile lor și toate într-o singură zi, folosind o metodă simplă de învățare, bazată pe palparea în practica și cazuistica terapeutică.

Cuprins curs:

 

1.    Mușchii capului (6) 

1.1  Mușchii masticatori

 

2.    Mușchii gâtului (17)

2.1  Mușchii anteriori

2.2  Mușchii anteriori vertebrali

2.3  Mușchii laterali

2.4  Mușchii posteriori

 

3.    Mușchii trunchiului  (25)

3.1  Mușchii anteriori

3.2  Mușchii anterolaterali

3.3  Mușchii posteriori

3.4  Grupul erectorilor

3.5  Coafa rotatorie

 

4.    Mușchii pelvieni (4)

 

5.    Mușchii membrelui superior (26)

5.1  Mușchii brațului

5.2  Mușchii antebrațului

5.3  Mușchii mâinii

 

6.    Mușchii membrului inferior (22)

6.1  Mușchii coapsei

6.2  Mușchii gambei

6.3  Mușchii piciorului

Ce vei primi in calitate de cursant: 

 • 2 Posterere cu Sistemul Muscular

 • Certificat de absolvire al cursului

 • Reducere pentru evenimentele organizate de Physio Sport Therapy Academy

 • Cunoștințe și abilități noi 

 • Garanție de 100% pentru calitatea cursului și a materialelor. Dacă cursantul nu este mulțumit de calitatea informației sau a experienței primite în urma cursului, banii se vor returna 100%

 • Suport gratuit din partea instructorilor Physio Sport Therapy privitor la orice întrebare de specialitate

 • Pauze de cafea relaxante 

   

La acest curs vei avea ocazia să înveți direct de la Vladimir Botezatu, doctorand si kinetoterapeut cu peste 12 ani experiență; specialist in neurorecuperare; fondator al Clinicii KinetoTerra (Chișinău); participant la zeci de congrese si cursuri de specializare internationale, peste 40 de emisiuni televizate din domeniul recuperarii medicale; specialist și instructor acreditat Medical Taping Concept,Terapia Trigger Points Basic și Advanced, Fasciq și Bandajarea medicală rigidă.

 

Inscriere și detalii organizatorice:

 1. Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs - Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)

 2. În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

 3. 690 RON - pret redus cu 20% doar pentru cursantii Academiei (daca ati mai participat la minim un curs fizic al Academiei)

 4. 863 RON - pret curs 

 5. 558 RON - preț special pentru studenți

 • Modalitate de plată:  Pentru confirmarea locului la curs se va achita minim un avans de 50% din prețul cursului prin transfer bancar. Restul de 50% se poate achita tot prin transfer bancar sau cash la curs. Se poate achita suma integrala prin transfer bancar.

 • Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere!

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs TOP 100 - Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • **Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.

 • **Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**
 • **Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare a cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: medici (medicina sportivă, medicină de recuperare, ortopedie, traumatologie, etc.), fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate.


Netopia Payments