Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Osteopatie Viscerală

Perioadele cursului:

 • Modulele 1-4 Brașov
Aplica la curs

Descrierea cursului:

Perioadă cursuri:

11-12 iulie 2024 - Modul 3 Cluj-Napoca

13-14 iulie 2024 - Modul 4 Cluj-Napoca

 

26-27 septembrie  2024 - Modul 1 Brașov

28-29 septembrie 2024 - Modul 2 Brașov

28-29 noiembrie 2024 - Modul 3 Brașov

30 noiembrie -01 decembrie 2024 - Modul 4 Brașov

 

Știai că?

...aplicând Terapia Viscerală

 •        Poți trata afecțiuni digestive, cum ar fi constipația, sindromul colonului iritabil sau refluxul gastroesofagian, etc. ?
 •        Poți contribui la îmbunătățirea mobilității diafragmei și a respirației, având un impact pozitiv asupra sănătății generale și a stării de bine?
 •        Poți ajuta în gestionarea durerilor lombare și a problemelor de postură prin eliberarea tensiunilor și corectarea dezechilibrelor în zona pelviană și abdominală?
 •        Poți avea efecte pozitive asupra sistemului nervos, contribuind la reducerea stresului și anxietății prin intermediul reglării tonusului autonom al sistemului nervos?
 •        Poți influența tratarea disfuncțiilor pelvine și a tulburărilor legate de reproducere, ajutând la restabilirea echilibrului și funcției optime a organelor pelvine?

 

 

Ce vei primi în prețul cursului?

 •        8 zile de instruire intensă - 80% curs practic, împreună cu instructorul Danilo Milioni(osteopat, kinesiolog, fizioterapeut)
 •        Posibilitatea achitării cursului în 4 rate lunare
 •        Doar pentru cursul din Cluj-Napoca – preț redus:1440 Lei / lună (față de 1890 lei/ modul)
 •        Cunoștințe solide și practice în osteopatia viscerală ( curs 80% practic)
 •        Competențe asimilate: manipulări vertebrale și periferice, metodologii de reabilitare, manipulări viscerale, tratamente somato-emoționale, reabilitare post-chirurgicală/neurologică/sportivă, terapie posturală și altele.
 •        Certificat de absolvire al cursului emis de Physio Sport Therapy Academy
 •        Acces in Comunitatea specialiștilor Osteopatie/Posturologie
 •        O nouă specializare și viziune integrativă în Osteopatia Viscerală
 •        Cursul este inclus in Programul de Master în Osteopatie – International Osteopathy School from Romania

 

Prin ce se diferențiază Cursurile Phsyio Sport Therapy Academy?

 •        primești garanție 100% pentru cursul efectuat. Dacă nu esti mulțumit de calitatea cursului, primești banii înapoi
 •        ne recomandă 12 ani de activitate în domeniul educației pentru profesioniști si peste 12.000 de cursanți
 •        instructori foarte calificați și calitatea informațiilor predate
 •        poți face parte dintr-o comunitate de specialiști, care împărtășesc viziuni similare și se dezvoltă continuu
 •        furnizând cunoștințe inovative și practice, noi ne îndeplinim misiunea împreună cu tine, de a reda sănătatea pacienților

 

 

Conținutul Cursului:

Terapia Viscerală este o tehnică manuală osteopată care permite evaluarea stării unui organ prin ascultarea acestuia și a țesutului conjunctiv fascial care înconjoară și leagă întreg organismul, în scopul tratării tulburărilor și al creerii unei relații mai bune între organ și structură.

În urma cursului, se vor dobândi cunoștințe si competențe pot trata:

 •        Tulburări digestive:

Balonare și constipație

Greață și reflux gastroesofagian

Tulburări de deglutiție

Constipație și gastrită

Vomă persistentă

Reflux vezico-ureteral

Colici

 •        Tulburări acute:

Sindromul Whiplash

Traumatisme cauzate de centura de siguranță

Lovituri la nivelul pieptului sau abdomenului ale sportivilor

Contuzii

 •        Probleme de sănătate ale femeilor și bărbaților:

Durere cronică pelvină

Endomtrioză

Fibroame și chisturi

Dismenoree

Incontinență urinară

Disfuncții ale prostatei

Durere la nivelul testiculelor

Efectele menopauzei

 •        Tulburări musculo-scheletice

Interacțiuni somatico-viscerale

Disfuncție cronică a coloanei vertebrale

Dureri de cap și migrene

Sindromul de tunel carpian

Durere articulară

Sciatică

Durere de gât

 •        Dureri legate de

Țesutul cicatrizat: post operator

Țesutul cicatrizat: în urma unei infecții

Mecanisme autonome

 •        Probleme emoționale:

Anxietate și depresie

Sindromul de stres post-traumatic

Cursul se bazează pe identificarea dezechilibrelor funcționale și structurale la nivelul întregului organism incluzând disfuncțiile musculo-scheletale, vasculare, uro-genitale, respiratorii, digestive și limfatice. Astfel, este posibilă evaluarea și tratarea dinamicii mișcării și a suspensiei în cadrul legăturilor dintre organe, membrane, fascie și ligamente.

Astfel, se încurajează mecanismele proprii ale corpului să îmbunătățească modul de funcționare al organelor, să disperseze efectele negative ale stresului, să îmbunătățească mobilitatea sistemului musculo-scheletal prin legăturile țesutului conjunctiv și să influențeze metabolismul.

 

 

Instructorul Cursului:

La cursul Terapia Viscerală organizat  in Romania vei avea ocazia sa inveti direct de la D.O Danilo Milioni.  Calificat ca osteopat și fizioterapeut, coordonator al Centrului de Recuperare FisioFast (Italia) și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Ca profesionist, are o vastă experiență în domeniul reabilitării și se remarcă prin varietatea sa de competențe multidisciplinare, abilitățile excelente de comunicare interpersonală și capacitățile de a ghida personalul.

 

Inscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs - Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)

 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

 • OFERTĂ DOAR până în 03.04.2024 - 1440 Lei / modul - cu posibilitatea achitării in 4 rate lunare (4 module)

 • 1890 RON - pret redus per modul cu 20% doar pentru cursantii Academiei (daca ati mai participat la minim un curs fizic al Academiei)

 • 2363 RON - pret per modul

 • 1182 RON - preț per modul cu 50% reducere studenți

 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 50%, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs, restul se va achita la curs sau înainte de curs prin virament bancar

 • Doar 18 locuri disponibile!

 • Cursul va fi tradus direct in limba romana

Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere!

Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs TM AP - Bucuresti, George Matei"

Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • *Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.
 • Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.
 • Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**
 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: medici (medicina sportiva, medicina de recuperare, ortopedie, traumatologie, etc.), fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate.
 

Testimoniale curs:

„Cursul a fost plin de informații prețioase iar profesorul a fost prompt să mai arate tehnicile. Recomand cu încredere!”

„Obiectivele au fost atinse pe toate tehnicile predate. Foarte bine pregătit.”

”Mi-a plăcut foarte mult implicarea profesorului, organizarea academiei și tot ce ne-a explicat și modalitatea, răbdarea cu care ne-a tratat pentru a înțelege tehnicile. De mare ajutor!”

„Superb!!! Un instructor bine pregătit și explicit. Tehnici superbe și explicate pe măsură. În mod sigur o zală importantă din lanțul corpului unde fără care nu poți trata întregul.”

„Curs cu multe informații, cu explicații detaliate și la cerere s-au reluat explicații, răspunsuri clare și precise la întrebările și nelămuririle sau neînțelegerile. O atmosferă extraordinară și un profesor superb atât profesional cât și uman. ”

„Un curs minunat cu un terapeut foarte bun. Sunt foarte mulțumită cu acest curs. O altă abordare față de ceea ce am învățat până acum. Mulțumesc frumos!”

„Atmosferă plăcută, explicație concretă, suportul de curs foarte bun, implicarea profesorului, suportul și răbdarea, modul de abordare și repetarea manevrelor de câte ori a fost nevoie.”

„A fost de mare ajutor. Super! Mulțumesc!”

„Un curs cu multe inf. interesante și f. bine predat.”

„Un curs ușor, tehnici ușor aplicabile și o practică foarte plăcută.”

”Splendid!”

„Un curs excepțional, atât din punct de vedere al informației dar cât și-al modalității de predare! Voi reveni cu drag.”

„A fost o plăcere să particip la acest curs. Bine structurat și f. bine explicat. Am plecat cu un curs învățat. Urmează doar să aplic în  practică. Mulțumesc din suflet, cu recunoștință.”

 

 

 
 
 

Netopia Payments