Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Metoda Kinslow

Perioadele cursului:

Nespecificat

Descrierea cursului:

**Perioadă curs - toamnă 2023

 

English version at the bottom of the page - kindly register by clicking here.

Ce obții în urma acestor cursuri:

 • vei învăța tehnicile de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment) direct de la Frank Kinslow, autorul bestseller-ului internațional "Secretul vindecării spontane"
 • încă din prima zi vei putea creea evenimente vindecătoare pe plan fizic și emoțional pentru sine, pentru alții, pentru grupuri, chiar și de la distanță.
 • vei putea facilita în orice moment fără efort recuperarea fizică, pacea, armonia și sănătatea ta, și a celorlalți
 • cursurile vor fi traduse în limba română

Preț:

QE Basic:

260 EUR

 

QE Advanced:

260 EUR

 

QE Basic + Advanced:

345 EUR

 

QE Practical Healing:

395 EUR

 

QE Basic + Advanced + Practical Healing:

590 EUR

 

Awefeeling:

290 EUR

 

 

 

KINSLOW SYSTEM™

Învațați Antrenarea Cuantică în premieră în România de la autorul cărtilor best-seller international “Secretul vindecării spontane” și “Sistemul Kinslow” în cadrul cursurilor fizice traduse live în limba română.

Acum puteți afla totul despre această metodă QE. Ca și în cazul webinariilor, seminariile live QE sunt predate direct de către Dr. Frank Kinslow.

 • Cine poate participa la Webinariile Antrenării Cuantice?

Aceste seminarii vă vor arăta cum să găsiți și să puneți în aplicare acea parte a dvs care vindecă repede și profund. Este antrenant, este rapid și este real! Nu aveți nevoie de talente speciale sau training-uri prealabile. Nu aveți nevoie nici de credință sau încredere, AC fiind o metodă științifică care poate fi practicată de către oricine. Dacă ați citit cărțile despre această metodă sau ați participat la un workshop atunci acest webinar va fi o recapitulare exelentă. Puteți de asemenea să aflați tehnici noi și desigur veți putea interacționa direct cu Dr. Kinslow în cadrul celor două sesiuni în direct de Întrebări și Răspunsuri.

Cursurile Basic și Advanced

Seminariile Basic și Advanced includ 12 lecții cuprinzătoare și active, două dintre acestea fiind sesiuni de întrebări și răspunsuri alături de Dr. Kinslow. Sesiunile de Întrebări și Răspunsuri sunt active, personalizate și vă oferă șansa să vă rafinați tehnicile de Antrenare Cuantică.

Aceste cursuri vă vor arăta cum în materie de câteva minute să vă vindecați profund, atât dvs cât și alte persoane sau animalele dvs. Veți învăța cum să practicați AC ca să ușurați suferința fizică și emoțională, să vindecați la distanță, să aplicați efectele de regenerare ale metodei asupra problemelor relaționale și financiare, inclusiv să vă învățați copii. Veți învăța cum să aplicați AC la nivel de grup, cum să găzduiți un grup de sesiuni de practică AC și cum să vă creați programul personalizat de 90 de zile pentru pace interioară și vindecare profundă.

Cursul QE Basic (1 zi)

Aflați cum să descoperiți Eusentimentul, “secretul” procesului de vindecare rapidă AC. Începem cu triangulația, o metodă ușoară și rapidă bazată pe Eusentiment. De aici progresăm către AC individual, AC la distanță, AC Emoțional și AC Extins. Veți practica vindecarea cu ajutorul partenerilor și o veți simți direct. În urma parcurgerii acestui webinar live veți putea aplica AC asupra dvs, familiei, prietenilor, animalelor etc.

Ce vei învăța la cursul Antrenarea Cuantică®de Bază 

 •          Triangularea AC

Prin tehnica AC Triangulare veți deprinde bazele vindecării și ale fericirii pe care procesul QE îl facilitează prin contact fizic pentru tine, pentru clientul tău sau chiar și pentru animalutul de companie.

 •          AC la Distanță

Prin Tehnica AC la Distanță deja veți învăța cum să cadrați, să măsurați și să porniți în siguranță prima sedință la distanță pentru cineva

 •          AC extins

Prin Tehnica AC extins veți învăța cum sa determinați durata unei sesiuni de AC

 •          AC Emoțional

Prin tehnica AC Emotional veți învăța cum să cadrați, să măsurați și să porniți în siguranță o sesiune QE care facilitează diminuarea sau vindecarea problemelor emoționale

 •          AC pentru Sine

Tehnica de AC pentru Sine este o tehnica de lucru cu sine de bază care facilitează diminuarea sau vindecarea problemelor emoționale sau fizice

 •          AC de Grup

Tehnica AC de Grup este tehnica de lucru foarte profundă care vă va oferi posibilitatea să porniți oricând și oriunde o sesiune QE pentru un grup care să faciliteze vindecarea și eficiența grupului pe diverse planuri.

 

 • Cursul QE Advanced (1 zi)

Acest curs duce beneficiile incredibile ale AC la nivelul următor. Subiectele discutate includ AC Grup/Pace Mondială, AC Cultivat și AC pentru copii.Veți învăța cum să depășiți dificultățile financiare, cum să aveți relația perfectă și cum să comunicați din inimă. Veți învăța de asemenea Mersul Spațial (Spacing Walking), un mod de a experimenta conștientizarea pură cu privire la toate aspectele vieții de zi cu zi. Și, în final, veți învăța cum să integrați Antrenarea Cuantică în cadrul familiei/casei pentru rezultate maxime. Pentru a participa la acest curs este obligatoriu să fi parcurs mai întâi Webinarul QE Basic.

 

Ce vei învăța la cursulAntrenarea Cuantică® Avansați

 •          AC pentru Copii

Tehnica AC pentru Copii este un cadou pentru a îi învăța pe copii cum sa-și mențină o stare emoțională sanătoasă.

 •          AC Rafinat

Tehnica AC Rafinat rafinează tehnicile deja învățate în modulul de bază pentru a putea porni o sesiune cu ochii dechisi pe parcursul oricarei activități ce cuprinde o perioada de repaos.

 •          AC Financiar

Tehnica AC Financiar este un instrument QE valoros care facilitează depășirea oricărei probleme financiare în timp ce vindecarea are loc.

 •          AC pentru Relații

Tehnica AC pentru relatii este tehnica QE care armonizează în timp real orice situație care poate avea loc în cadrul relațiilor. Funcționează foarte eficient și măsurabil chiar și în situațiile cele mai dificile.

 •          Mersul spatial

Mersul spațial este o tehnica QE care dinamizează practica aducand armonie si vindecare cu fiecare pas.

 •          Tehnica EuMed – Tehnica Meditației prin Eusentiment

Tehnica EuMed este o tehnică scurta si usor de reținut care poate fi aplicată în orice moment pentru a facilita o curgere firească si armonioasă a lucrurilor.

 

Cursul QE Eufeeling Intensive

Pregătește-te pentru seminarul care îți va schimba viața. Învață cum să îți îndeplinești dorințele rapid în timp ce atingi împlinirea și pacea interioară. În acest seminar revolutionar vei fi îndrumat direct de către Dr. Frank Kinslow, fondatorul și dezvoltatorul metodei. Ai ocazia să te bucuri de o atmosferă relaxantă și vindecătoare, care te inspiră și îți îndeplinește cea mai profundă dorință. Fiind bazat pe ultimele cercetări, din lumea știintifică și ezoterică, Webinarul Eusentimentul Intensiv îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a aduce înapoi în viața ta distracția, împlinirea și succesul. Te vei mira de cât de repede funcționează. Acest webinar este dedicat doar cursanților care au absolvit QE Basic sau QE Advanced.

Ce vei învăța la cursul Eusentimentul Intensiv:

- Cum AC îți satisface instant și sigur dorința AC prin intenție
- Ultimele descoperiri ale stiintei care dovedesc că tehnicile prin intenție tradiționale sunt dăunătoare
- Cum sa fii motivat de iubire fără sa fii împins de frică
- Cum să experimentezi o perceptie mai profundă cu Iubirea Universală (Eusentimentul)

 •         Intentia AC

Prin tehnica Intentia AC veți invăța cum sa setați o intenție pentru a vă facilita șansele de reușită. Lucrul prin Intenția  AC satisface instant dorința si crește successul

 •         Intentie AC rafinat

Prin tehnica Intenția AC rafinat veți învăța cum să rafinați intențiile pe care le setați.

 •         Comunicarea cu Natura

Prin tehnica comunicarii cu natura vi se va reaminti practica comunicarii cu natura. Această tehnica poate fi pornită atat cu plante, animale, pietre, insecte cât și cu alte vietăți naturale.

Seminarul QE Practical Healing 
 
Veniți să învățați, exersați și să vă jucați în cadrul seminarului QE Practical Healing. Quantum Entrainment® (Antrenarea Cuantică) este unul dintre cele mai simple și de sucess sisteme pentru sănătate și vindecare din întreaga lume. La acest workshop vi se va arăta cum să aplicați QE pentru supraîncărcarea altor tehnici de vindecare și terapii, ajutându-le să devină mai eficiente și ușor de folosit. Indiferent dacă sunteți un medic sau un dansator/o dansatoare, o mamă cu normă întreagă sau un CEO al unei corporații, aceste două zile vă vor învăța cum să vindecați cu compasiune, claritate, bucurie. Nu aveți nevoie de un instructaj special, echipament specific sau talent. Vă veți bucura de ore întregi de vindecare propriu-zisă. Doar în câteva minute după ce ați ajuns la curs veți crea o prezență vindecătoare profundă ca mai apoi să învățați metode atât științifice cât și ezoterice de vindecare a corpului, minții și a sufletului. 
 
În cadrul acestui seminar veți învăța:
 
• să echilibrați coloana vertebrală/reduceți durerea articulară/relaxați musculatura
• punctele corpului responsabile cu eliberarea emoțiilor
• vindecarea în grup
• cum să creeați Apa Restauratoare QE
• cum să vindecați mediul dvs. înconjurător
• cum să schimbați puncte de vedere
• cum să vindecați doi sau mai mulți oameni 
 
Nu veți dori să ratați acest seminar revoluționar. Dacă ați participat la seminariile QE Basic și Advanced și căutați un eveniment de vindecare unic în viață nu ezitați să vă rezervați locul acum. 

Cel mai important aspect de reținut este că nu sunteți singuri.

Asemeni majorității oamenilor și domnul doctor Frank Kinslow și-a pus multe întrebări cu privire la scopul vieții sale și nu s-a simțit niciodată pe deplin împlinit cu acesta. Însă pentru că s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit a descoperit o nouă metodă pentru a fi fericit, iar acum vă poate învăța și pe dvs. cum să o puneți în practică!

Este mult mai ușor decât credeți. Prin împărtășirea acestei metode în diferite state ale lumii s-a dovedit că funcționează indiferent de mediul cultural, naționalitate, personalitate, etc. Cursanții au devenit mai sănătoși, mai fericiți, și-au aflat scopul în viață.... iar dvs. puteți fi la fel!

Cu siguranță aveți anumite probleme care vă fac viața mai grea, în loc să fie o bucurie este mai degrabă o luptă. Prin urmare, simțiți anxietate, teamă, dormiți prost, sunteți deprimat(ă), vă înfuriați ușor, mâncați nesănătos. Suferința vă poate fi de natură fizică, emoțională, spirituală sau socială. Este posibil să vă afecteze de ani de zile, însă nu contează...  

Cu ce anume vă poate ajuta domnul doctor Frank Kinslow?

"Veți simți rezultatele de la prima noastră întâlnire! De îndată ce veți începe ședințele personale individuale în confortul propriei dvs. case, care durează doar câteva minute pe zi, veți dobândi fără măcar să vă străduiți mai multă pace, mai puțin stres, mai multă energie, mai puțină boală, mai multă bucurie...ei bine, mai multe decât vă puteți imagina." Dr. Frank Kinslow

"Am colaborat cu mii de oameni asemeni dvs care știu că pot fi mai fericiți însă care nu știu exact cum pot face asta. Și acum mă uluiește cât de eficient este acest proces." Dr. Frank Kinslow

Despre instructor:

Domnul doctor Frank J. Kinslow a cercetat și predat tehnici de vindecare și dobândire a fericirii de peste 55 de ani. Expertiza dânsului se bazează pe experiența ca și chiropractician, studii temeinice în practici și filosofii Asiatice și o pasiune pentru teoria relativității și a fizicii cuantice.

În anul 2007, în urma unei drame personale profunde, dânsul a descoperit fântâna vindecării și a fericirii pe care a numit-o Eusentiment (Eufeeling). Prima sa dorință a fost să împărtășească Eusentimentul cu semenii săi. Așadar a dezvoltat procesul de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment), o tehnică care activează sistemul nervos autonom în crearea unui atmosfere propice vindecării profunde. Seminariile domnului doctor Frank Kinslow, webinariile și cărțile dânsului au deschis calea pentru mii de oameni către beneficiile și influența aproape magică a Eusentimentului.

Dr. Kinslow se ghidează după filosofia "vindecarea ne face fericiți, iar fericirea vindecă. " A scris mai multe bestselleruri la nivel internațional iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați profesori-vindecători.

Împreună cu soția dansului, Martina, aceștia încurajează și împărtășesc filosofia vindecării și fericirii în întreaga lume.

Mai multe detalii despre instructor:

https://kinslowsystem.com/home

 

Tainele acestei metode care a avut un sucess fulminant la nivel modial sunt acum disponibile în premieră în România!

În anumite momente poate v-ați întrebat dacă viața are sens, sau dacă viața nu înseamnă ceva mai mult.

 

Ce vei primi în calitate de cursant al Cursurilor QE Basic și Advanced:

 • Suport de curs tradus în limba română
 • Certificate of Completion (Diplomă de participare) 

Înscriere și detalii organizatorice:

Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere - Aplică la curs!

 • Pentru a putea participa la QE Advanced Live Webinar este obligatoriu să fie parcurs QE Basic Live Webinar/Workshop. 
 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs - Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)
 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, link Zoom, etc.
 • Cursul va fi tradus direct in limba romană
 • Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere!

 Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata curs Metoda Kinslow - Bucuresti, George Matei"

În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • **Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.

**Datorită situației actuale la nivel național și internațional datele afișate pentru fiecare curs în parte se pot modifica în funcție de necesități.

De asemenea în cazul în care situația impune amânarea unui curs cursanții vor avea următoarele opțiuni:

- păstrarea sumei depuse pentru un curs viitor la alegere

- compensarea sumei depuse cu reduceri pentru cursurile disponibile pe platforma online, produse, manuale.

Academia va reține suma depusă pe un termen de 6 luni. În cazul în care nu se va reorganiza cursul în decursul acestei perioade banii se vor putea returna.

Academia isi rezerva drepturile de a modifica preturile cursurilor in functie de conditiile economice interne si externe organizationale.**

 • **Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**
 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata cursului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Cursurile se adreasează tuturor celor care doresc să își însușească această metodă de vinecare.
 • Ce anume reprezintă sistemul de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment)?

Sistemul de Antrenare Cuantică (QE/AC) este principalul suport al Sistemului de Fericire Kinslow care susține vindecarea profundă și rapidă. Este o abordare interesantă și inovativă care poate fi aplicată de către oricine. AC este o tehnică complet naturală care accelerează imediat procesul natural de vindecare al organismului și duce la armonizarea corpului cu mintea și spiritul. Este un sistem complet, cu rezultate dovedite care poate fi folosit pentru creșterea încrederii în sine, a creativității, sporirea abundenței și a fericirii. Cel mai frumos aspect al Sistemului Kinslow este că îl puteți folosi de asemenea pentru vindecarea și ajutarea celor din jurul dvs.

 • Cum mă poate ajuta Sistemul Kinslow?

Deoarece acest sistem acționează la nivelele profunde ale minții dvs, acesta vă va ajuta în armonizarea activitățiilor de zi cu zi. Începe prin organizarea gândurilor dvs, adaugă putere și scop exprimării acestora. Această energie sporită și ordonată continuă să vă aline și vindece organismul. Mai apoi, potențează vitalitatea, înțelepciunea și serenitatea spre a vă influența pozitiv viața, relațiile de familie și servici, recreerea, educația și desăvârșirea spirituală. Rezultatele nu întârzie să apară.

 • Cum a apărut Metoda Kinslow?

Această metodă este rezultatul unei îmbinări unice a metodelor de vindecare din Est și Vest și principiile fizicii cuantice și a teoriei relativității. Pentru a ajunge la acest nivel au fost necesari 40 de ani de perfecționări. Ideea de la care a pornit toul a fost: "viața nu ar trebui să fie atât de grea. " Apoi, într-un moment de inspirație, la vâsta de 61 de ani, dr. Kinslow a realizat că perioadele în care a fost cel mai productiv au fost mereu lipsite de efort și s-au derulat cu ușurință. Mai apoi au urmat instrucțiunile pentru o viață fără efort într-o lume atât de agitată.

 • Care este diferența între Sistemul Kinslow și alte tehnici de vindecare?

Mai întâi trebuie să realizăm că Sistemul Kinslow este mai mult decât o tehnică de vindecare pentru suferința emoțională sau fizică. Am putea spune că acest sistem este un set exclusiv de vindecare atât pentru corp, minte, spirit cât și pentru relațiile de familie sau servici, recreere, educație, ajutorarea altora, inclusiv a animalelor. Aplicarea vindecării directe în cadrul Sistemului Kinslow se numește Antrenare Cuantică. Este diferită față de alte tehnici de vindecare. Metodele de vindecare tradiționale sunt întotdeauna o mobilizare a energiei generate de către sau printr-un vindecător. Inițiatorul vindecării prin Antrenare Cuantică doar începe procesul și urmărește mai apoi cum vindecarea se produce ușor și în siguranță cu efecte imediate.

 • Care este cel mai bun mod prin care putem explica Sistemul Kinslow altor persoane, în special persoanelor sceptice?

Cea mai bună metodă prin care se poate explica Sistemul Kinslow este în termen de repaus. Repausul este vindecătorul universal. Când o persoană practică Antrenarea Cuantică resimte cel mai profund nivel de repaus, mai profund decât somnul. Acest repaus provoacă vindecarea profundă în materie de câteva minute. Nu este necesar niciun talent special sau un antrenament în prealabil deoarece este un tip natural de vindecare disponibil tuturor odată ce realizează existența acestuia.

 • Un element-cheie al Sistemului Kinslow este  Eusentimentul (Eufeeling). Ce reprezintă acest concept?

Eusentimentul este foarte special. Deseori nu îl conștientizați fiind ocupați cu încercările de zi cu zi. Însă este mereu acolo, aștepând să fie conștientizat. Antrenarea Cuantică este procedeul prin care conștientizăm existența Eusentimentului. Acesta nu este o filosofie ci o experiență directă a fericirii, păcii și iubirii din străfundul dvs. Când deveniți conștienți de prezența acestuia, vă va ghida în fiecare aspect al vieții dvs.

 • Există anumite aspecte ale vieții asupra cărora aplicarea metodei Kinslow nu este indicată?

Nu există. Sistemul Kinslow se adaptează nevoilor și dorințelor fiecăruia, deoarece aceste tehnici sunt o modalitate prin care deveniți conștienți cu privire la ce se întâmplă la nivelele profunde ale minții dvs. Vă reaminim că deja aveți toate armele necesare depășirii provocărilor vieții și obținerii accentuării creativității, energiei, bucuriei și sănătății. Când nu mai sunteți în armonie cu Sinele se produce lipsa de armonie în viața de zi cu zi. Sistemul Kinslow este procedeul personalizat pentru pace interioară și prosperitate crescută.

Testimoniale curs:

Postolache Andreea: "Un curs foarte interesant, bine organizat si plin de beneficii, oportunitati si bucurie personala."

Podosu Ana Gabriela: "Multumim pentru oportunitatea oferita de a evolua si de a-i ajuta si pe altii sa o faca!"

Demeter Erika: "Mi-a placut abordarea Dr.Kinslow cum a prezentat metoda, multe informatii valoroase si practice. Multumesc frumos"

Ursu Marin: "Un curs util si necesar pentru aceste vremuri."

 

-.-

Prices:

 

QE Basic:

260 EUR

 

QE Advanced:

260 EUR

 

QE Basic + Advanced:

345 EUR

 

QE Practical Healing:

395 EUR

 

QE Basic + Advanced + Practical Healing:

590 EUR

 

Learn Quantum Entrainment®

Now you can find out what has tens of thousands of people around the world so excited and you can do it in the comfort of your own home. Like the QE workshops, the QE Webinar is taught personally by the discoverer and only teacher of Quantum Entrainment, Dr. Frank Kinslow.

Who can take the Quantum Entrainment Webinars?

The QE Webinar will show you how to find and refine that part of you that heals quickly and deeply. It’s fun, it’s fast, and it’s real! You do not need any special talents or training. Nor do you need faith or belief as QE is a simple scientific technique that anyone can do. If you are reading these words you have everything you need to learn Quantum Entrainment on the web. If you have read one of the Quantum Entrainment books, or even taken a QE workshop then the QE webinar will make an excellent review. You may also learn updated techniques, and of course, you have a chance to interact personally with Dr. Kinslow during the two live Q&A sessions.

 

Basic and Advanced Webinar

The Basic and Advanced Healing Webinar includes 12 comprehensive, fully packed lessons, two of which are live question and answer lessons with Dr. Kinslow. The Q&A sessions are lively, personalized, and give you a chance to refine your QE techniques.

This Webinar will show you how to, in just minutes, create meaningful healing events in yourself, others and even your pets. You will learn how do QE to help alleviate physical pain and emotional discord, learn to heal over great distances, apply its regenerating effects to relationships and financial concerns, and even teach your children. You will learn how to do QE in a group, how to host QE group practice sessions, and how to set up your own fun filled 90 day program for inner harmony and outer healing.

 

QE Basic Seminar

Learn to quickly and easily contact Eufeeling, the “secret” of the QE rapid healing process. We begin with triangulation, an easy, instant and effortless healing method based on “Eufeeling.” From there we progress to individual QE, Remote QE, Emotional QE and Extended QE. You’ll practice healing with partners, and experience QE many times for yourself. Upon completion of this workshop, you’ll be able to apply QE to yourself, family, friends, pets and more.

 

What you will learn at the QE Basic Seminar

 •          QE Triangulation

Through QE Triangulation you will learn the basics of the healing and happiness that the QE process facilitates through physical contact. You will be able to do this for you, for your client, for your friend, for and even for your pet.

 •          Remote QE

Through Remote QE you will already learn how to organize, measure and start your first QE session for someone.

 •          Extended QE

Through Extended QE you will learn how to determine the length of a QE session

 •          Emotional QE

Through Emotional QE you will learn how to safely organize, measure and start an Emotional QE session that facilitates healing or diminishing of emotional problems.

 •          Self QE

The Self QE technique is a self work technique that facilitates healing or diminishing emotional or physical problems.

 •          Group QE

The Group QE technique is a very profound QE technique that offers you the possibility to start a group QE session anytime anywhere. Group sessions can facilitate healing and efficiency of the group on different levels.

 

QE Advanced Seminar

This workshop takes the incredible benefits of QE to the next level. Topics include Group/World Peace QE, Refined QE and Kids’ QE. You’ll learn how to overcome financial difficulties, how to have the perfect relationship and how to communicate from your heart. You’ll also learn about Spacing Walking, a way to experience pure awareness as you move about your day. And finally, we’ll explore how to integrate Quantum Entrainment at home for maximum results.

Ce vei învăța la cursulAntrenarea Cuantică® Avansați

 •          Kids QE

Kids QE is a gift for you to teach kids how to maintain a healthy emotional state.

 •          Refined QE

Refined QE technique refines the already learned techniques from the Basic QE module in order to be able to start a session with eyes open or even during any activity that involves a period of physical rest.

 •          Financial QE

Financial QE is a very valuable QE instrument that facilitates overcoming any financial problem while healing takes place.

 •          Relationship QE

Relationship QE is a technique that harmonizes in real time any situation that can take place inside your relationships.It works very efficiently even in the most difficult situations.

 •          Space Walking

Space walking is a QE dynamic technique that brings healing, harmony and joy in your every step.

 •          Eumed Technique - Meditation

Eumed Technique meditation is a short and easy to remember technique that can be started in any moment. It naturally facilitates harmonious flow of life.

 

Eufeeling Intensive Seminar

Prepare yourself for the seminar of a lifetime. Learn how to quickly fulfill your desires while achieving a deep sense of inner peace and accomplishment. In this groundbreaking seminar you will be personally guided by Dr. Frank Kinslow, the discoverer and developer. You will enjoy a nurturing, inspiring, and tranquil atmosphere while learning to fulfill your deepest desire. Founded on the latest research, both scientific and esoteric, the Eufeeling Intensive Seminar will give you everything you need to bring fun, fulfillment, and success back into your life. You really will be astonished at how fast it works.

 

Here’s what you will learn:

• How QE Intention instantly and safely satisfies your desire

• How science has found traditional intention techniques can be harmful

• How to be pulled by love, not pushed by fear

• How to experience a deeper perception of Universal Love (Eufeeling)

• A powerful intention technique with plenty of time to practice

 

 •         Intention QE

Through QE Intention you will learn how to set an intention to facilitate your success chances. Working with QE Intention satisfies your desire instantly and increases success.

 •         Refined Intention QE

Through Refined Intention QE you will learn how to refine the intentions that you set.

 •         Nature Communication

Through Nature Communication technique you will be reminded about the practice of nature communication. This technique can be started for plants, animals, rocks insects and also for all natural living beings.

 

QE Practical Healing Seminar
 
Come learn, practice, and play at the QE Practical Healing Seminar. Quantum Entrainment® is one of the simplest and most successful systems for health and healing worldwide. In this workshop you will be shown how to apply QE to supercharge other healing techniques and therapies making them easy and effective. Whether you are a doctor or a dancer, a full-time mother or the CEO of a major corporation, these two days will show you how to heal with compassion, clarity, joy. You need no special training, equipment, or talent. You will enjoy hours of actual healing practice. Just minutes after arriving you will create a profound healing presence then learn both scientific and esoteric procedures to heal body, mind, and soul. 
 
In this seminar you will learn:
 
• Balancing your spine/decreasing joint pain/relaxing muscles
• Body points that relieve emotions
• Group healing
• How to make QE Restorative Water
• How to heal your environment
• Changing belief systems
• Healing two or more people at a time
 
You won’t want to miss this revolutionary seminar. If you have taken the QE Basic and Advanced Seminars, and are looking for the healing event of a lifetime then reserve your place now.

As a participant you will receive:

 •         course manual translated into Romanian
 •         Certificate of Completion

Payment method:  the course will be paid in full, as specified on the pro forma invoice.

The course will be translated into Romanian.

The payment can be made by another person, under the condition of specifying the name of the attendee and the selected course.

After the payment is registered you will receive the invoice via email. For invoices emitted for juridical persons please provide us with the necessary information and make the payment from the company’s/ngo’s/etc account.

Physio Sport Therapy Academy takes upon itself the responsibility to notify students in due time if the courses are cancelled due to objective reasons and to return the money already paid.

**Except for emergency/alert situations nationwide and worldwide and everything that constitutes as a force majeure.**

**Due to the current worldwide situation the dates for each course might change according to necessity.**

Also if the situation implies that a course must be delayed the students will have the following options:

-        the paid sum will be transferred to another course chosen by the student

-        the paid sum will be compensated with online courses, products or manuals.

Physio Sport Therapy Academy will retain the paid sum for 6 months. In case in which the course will not be held again the money can be returned to the student.

Physio Sport Therapy Academy retains the right to modify its prices according to the economic, internal and external conditions.

**Payment will done only after receiving the email confirmation and the pro forma invoice.**

**If you wish to repeat the course you will receive a 20% reduction of the original price**

Attention: the available places are limited, and payment is mandatory to reserve a spot. In case of the student not attending the course the sum that was paid will be transferred to the next course selected.

Q: What is the Kinslow QE System exactly?

A: The Kinslow QE System is the arm of the Kinslow Happiness System that supports deep and rapid healing. It is an exciting new approach to abundant living that anyone can do. Quantum Entrainment is a completely natural technique that produces immediate healing and harmony in body, mind, and spirit. It is a complete system with proven results that you can use to increase confidence, creativity, abundance and happiness. The really incredible thing about the Kinslow System is that you can also use it to help in healing the lives of others.

Q: How can the Kinslow QE System benefit me?

A: Because the Kinslow QE System works deep within your mind at the finest level of functioning where peace and harmony abide, it has a peaceful, harmonizing effect on everything you do. It begins by organizing your thoughts, adding power and purpose to their expression. This increased energy and order then flows outward to sooth and heal your body. From there it injects vitality, wisdom, and serenity into every facet of your life, work, family and love relationships, recreation and education and even your quest for greater spiritual insight. Results happen quickly.

Q: What’s involved in learning the Kinslow QE System™?

A: We have made it very easy for you to learn how to have abundance and health through the Kinslow QE System. The first step is to learn Quantum Entrainment, how to easily function from that deepest, most orderly level of your mind. It turns out that this is so simple and natural that you can learn it just by reading one of the QE books or listening to one of our CD/DVDs or, most fun of all, join us at a QE workshop. At this time Dr. Kinslow is the only workshop teacher but workshops are offered in many countries.

Q: How did the Kinslow QE System™ come about?

A: The Kinslow QE System is the result of a unique joining of Western and Eastern healing techniques and the principles of quantum physics and relativity. It was actually born out of 40 years of frustration with trying to get it right. I had the thought, "Life shouldn't be so hard." Then in a flash of insight, at age 61, I realized that my most productive times had always been effortless, easy, and flowing. Along with that insight came the instructions for effortless living in a hectic world. That is what we call the Kinslow QE System.

Q: What’s the difference between the Kinslow QE System™ and other healing techniques?

A: First we should realize that the Kinslow System is more than just a healing technique for emotional or physical discord. You could look at the Kinslow QE System as an exclusive healing package for body, mind, spirit, as well as love relationships, work, education, recreation, and healing others including our children, friends, and even our pets. The application of direct healing in the Kinslow QE System is called Quantum Entrainment. It is special among healing techniques. With traditional healing methods there is always a movement of energy generated from or through the healer. The initiator of a QE healing session only starts the process and then watches as healing takes place easily and safely with immediate results.

Q: What’s the best way to explain the Kinslow QE System™ to others, especially those who might be skeptical?

A: The best way to explain the Kinslow QE System to others is in terms of rest. Rest is the universal healer. The deeper the rest the deeper the healing. When one does Quantum Entrainment they experience the deepest rest possible, deeper even than deep sleep. This very deep rest results in a very deep healing in seconds to minutes. It does not require any special talent or training because this kind of healing is natural for anyone once they realize it.

Q: What are the differences between QE techniques, like QE Triangulation and QE Intention, and their applications like Remote QE and QE for Finances?

A: For knowledge to be complete we must have both and understanding and experience of what it is we want to know. Understanding and experience build on each other. When constructing a strong wall you need both bricks and mortar. The mortar of the Kinslow QE System is made of the basic techniques of Eufeeling, Quantum Entrainment, QE Awareness, and QE Intention. The bricks are the QE Principles of Lucid Living which nurture, support, and guide you towards more freedom, energy, and wisdom in your life.

Q: A key component of the Kinslow QE System™ is something you’ve named “Eufeeling.” What is that?

A: Eufeeling is very special in your life. Most of the time you may not be aware of it being busy with the trials and tribulations of daily living. But it is always there waiting for you to notice it. Quantum Entrainment is the process of noticing your Eufeeling. Eufeeling is not a philosophy but a direct experience of the joy and peace and love that you are. When you become aware of Eufeeling’s presence it reflects outward supporting and guiding every feature of your life.

Q: Are there any areas of my life where I should definitely NOT apply the Kinslow QE System™ principles?

A: Not at all. The Kinslow System will actually adapt to your desires and needs. That is because the Kinslow QE System’s techniques are actually a way for you to become more clearly aware of what is taking place on the deeper, quieter levels of your mind. Let me remind you that you already have everything that you need to overcome your challenges and enjoy greater creativity, energy, happiness, and health. It is when you lose touch with your inner harmony that you experience outer disharmony. The Kinslow System is your personalized process for inner peace and outer prosperity.

Like most people, I questioned my life and never felt really content. Family, job, health, finances were all sources of worry and tension. But, because I was in the right place at the right time, I discovered a now proven system to…

Yes, you guessed it…be happier!

 ...and, I can show you how to do it, too.

It’s easier than you think. I've taught my method to people with doubts and worries like yours from Fujiyama to the Eiffel Tower to the Golden Gate. They became healthier, happier, found purpose...And, guess what?  You can too!

You have a problem that is making life less enjoyable, more of a struggle. As a result, you are left feeling anxious or fearful, lack energy, sleep poorly, feel depressed, get angry easily, eat poorly, make poor choices. Your distress may be physical, emotional, spiritual, social or job-related. It may have been with you for years, but it doesn’t matter…

What Can Dr. Kinslow Do For You?

"Starting the very first time you and I meet you will get results! Once you begin your personal Self-Session at home, which takes only minutes a day, you will gain, without even trying, more peace, less stress, more energy, less illness, more fun and…well, more than you can imagine.”

“I have taught thousands of people like you who know they can be happier but can’t quite grab ahold of it. I still amazes me, every time, how beautifully effective this one-on-one process is."

- Dr. Frank Kinslow

 

Dr. Frank J. Kinslow has been researching and teaching healing and happiness techniques for more than 55 years. He draws from his clinical experience as a chiropractic physician, in-depth studies into Eastern esoteric philosophies and practices, and an ardent love of relativity and quantum physics.

In 2007, out of a deep personal crisis, Frank discovered the fountainhead of healing and happiness, which he came to call Eufeeling. His first impulse was to share Eufeeling with others. He developed Quantum Entrainment, a technique that quietly activates the autonomic nervous system to spontaneously and naturally create an atmosphere in which deep healing takes place. Frank's seminars, webinars, and writings have introduced tens of thousands of people worldwide to the almost magical influence of Eufeeling.

Frank is inspired and guided by the working philosophy, "Healing makes us happy, and happiness heals." He has written several international bestsellers and is one of today's most sought after teacher-healers globally.

Frank and his wife Martina encourage and expand the happiness-healing philosophy globally from their home in Sarasota, Florida.

More details about the instructor:

https://kinslowsystem.com/home

 


Netopia Payments