Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Kochi Method cu maestrul Naoya Kochi

Perioadele cursului:

Nespecificat

Descrierea cursului:

După mulți ani de studiu și experiență, maestrul Kochi Naoya a găsit o cale prin care se poate reduce durerea considerabil sau elimina,într-o perioadă foarte scurtă de timp.

 

SHIATSU prin Metoda Kochi

Este un tip de SHIATSU originar din Japonia。

Fondatorul, Maestrul Kochi, este deținătorul licenței acestei metode în Japonia.
Este o formă de Shiatsu de cea mai înaltă clasă, ce stimulează spiritul și relaxează mușchii.

Tehnici energeticeFluxul Ki

Este o tehnică ce amplifică la maximum rezultatele tratamentului prin intensificarea fluxului de energie Ki din interiorul și din exteriorul corpului.

Terapie prin conexiuni musculare și reflexoterapie

Este o metodă terapeutică ce reduce sau elimină durerea în cel mai scurt timp, folosindu-se de conexiunile musculare și de reflexele ce stau la baza structurii anatomice a corpului uman.

Caracteristicile Metodei Kochi

 


Metoda Kochi îmbină într-un mod unic aceste trei elemente.

 

Prin identificarea originii durerii înainte de începerea tratamentului, Metoda Kochi face posibil un tratament de scurtă durată a cărui eficacitate este de lungă durată. Cu cât reușim să reducem mai mult greutățile pe care clientul le întâmpină, cu atât ne putem aștepta ca tratamentul să fie mai eficace. Întrucât terapeutul nu va face uz de forță fizică, pacientul/clientul se simte în siguranță. De asemenea, deoarece nu este solicitantă fizic pentru terapeut, poate fi practicată atât de femei, cât și de persoane în vârstă. Maestrul Kochi, creatorul Metodei, a creat aceste tehnici terapeutice gândindu-se atât la client/pacient, cât și la terapeut.

 

 

Avantajele Metodei Kochi

Parcursul seminariilor Metodei Kochi

 

Tema 1 SHIATSU sau SHIKAN
 

Însușirea tehnicilor de bază ale Metodei KOCHI 

În limba japoneză, SHIKAN înseamnă relaxarea mușchilor contractați din cauza oboselii sau a uzurii. Prin Metoda Kochi, ce folosește în mod unic conexiunile dintre mușchi, veți relaxa mușchii într-un timp foarte scurt. Puteți relaxa chiar și mușchi foarte încordați în circa 60 de secunde.

Stăpânirea Temei 1 este esențială pentru înțelegerea și însușirea rapidă a tuturor tehnicilor predate la următoarele teme. În cadrul seminarului veți învăța procedee ce stau la baza tehnicilor de tratament pentru obținerea unor rezultate optime și de lungă durată.

  

Tema 2 Inflamații ale umărului
 
Veți însuși metode de tratare a inflamațiilor articulației scapulohumerale (umărului)
 

Începând cu Tema 2 vă veți însuși metode terapeutice ce abordează durerile musculare. De exemplu, și în cazul inflamațiilor în zona umărului, este posibilă eliminarea durerii fără a atinge umerii. Dar de unde provine durerea din zona umerilor? În cadrul seminarului voi clarifica și acest lucru. Veți învăța o tehnică specială de tratare a acestei zonei, prin activarea nervilor parasimpatici și relaxarea tensiunii din mușchi, fără a lucra direct pe zona afectată.

 

Tema 3 Tratamentul durerilor din zona lombară
 
Veți învăța tehnici ce ameliorează durerea apărută în zona lombară la aplecare/extensie/flexie/rotație
 
Confruntându-se cu multe cazuri în care pacienții/clienții acuză dureri în zona lombară, terapeuții vor să învețe neapărat tehnici de tratare a acestui tip de durere. Cel mai important este să depistați originea acestei dureri, care este declanșată în zona umărului sau a gâtului. Sunt multe cazuri în care ea se va ameliora prin acționarea mușchilor din zona axilei.

În cadrul seminarului voi clarifica unde este declanșată durerea lombară. Este o metodă care are efect considerabil și în cazul nevralgiei sciatice.

 

Tema 4  Tratamentul durerilor din zona genunchiului
 
O metodă extrem de eficientă și în cazul osteoartritei la nivelul genunchiului. În afară de tratarea durerilor la nivelul genunchiului, veți învăța și metode de corectare a dezechilibrului de la nivelul articulațiilor șoldurilor.

Cele mai frecvent simptome ale durerilor din zona genunchiului sunt nevralgia apărută în timpul deplasării și cea apărută la ridicarea din poziția așezat. Veți învăța modalități de remediere a acestor dureri. Chiar și terapeuții care nu au experiență în tratarea acestui tip de durere vor reuși să amelioreze sau chiar să elimine durerile apărute la nivelul genunchiului dacă stăpânesc aceasta tema. Este ultima temă tratată la temele de bază. Dacă veți promova aceasta tema, puteți participa la cele avansate.

 

Tema 5 Tratarea senzației de amorțeală a mușchilor
 

Veți învăța tehnicile extrem de eficiente pentru tratarea senzației de amorțeală a mușchilor brațelor și ai picioarelor.

Este o tehnică nouă și prima tehnică tratată în cadrul nivelului avansat.

Adesea se crede că amorțeala este declanșată de un echilibru prost al oaselor și al articulațiilor. În cadrul seminarului Metodei Kochi puteți învăța tehnici de ameliorare a acestei amorțeli prin manevrarea mușchilor.

Întrucât tehnica necesită o forță redusă și ameliorează într-un timp foarte scurt senzația de amorțeală, veți câștiga încrederea clienților, oferindu-le în schimb senzația de deplină siguranță.

Tema 6 De la A la B. Operarea de la distanță
 
Punerea în aplicare a tehnicilor SHIKAN: Relaxarea mușchilor brațelor prin mușchii picioarelor ș.a.
 

În japoneză numim SHIKAN metoda de relaxare a mușchilor contractați din cauza suprautilizării sau a oboselii.

La acestă temă veți putea învăța tehnici surprinzătoare, precum relaxarea mușchilor gâtului folosind mușchii gleznei, relaxarea mușchilor tenari folosind mușchii interosoși dorsali ai piciorului ș.a.

Folosind aceste tehnici, veți deprinde și alte metode de tratare a durerilor din zona spatelui.

 
Tema 7 Ajustarea organelor interne
 

Ameliorarea funcționării reduse a organelor interne・Metoda de testare și depistare a originii durerii

Este cea mai avansată tehnică a Metodei Kochi.

În cadrul acestei teme puteți vă puteți însuși tehnici de ameliorare a funcționării organelor interne, folosind o bază teoretică proprie acestei metode. Veți trata pacienții discutând cu aceștia nu doar despre durerile lor fizice, ci și despre afecțiunile psihice și emoționale pe care le au la momentul tratamentului. 

Este o temă a cărei dificultate impune însușirea ei la finalul cursului, ca ultimă temă pe care o vom discuta în cadrul nivelului avansat.

Răspândirea Metodei Kochi

De-a lungul celor 25 de ani de experiență în terapie și folosind Metoda Kochi, am reușit să tratez mai bine de 80 000 de pacienți care sufereau de diferite afecțiuni.

Pentru ca Metoda Kochi să devină un adjuvant în tratamentul cât mai multor persoane, am început să o predau medicilor, terapeuților shiatsu, fizioterapeuților și maseurilor din Japonia. Prin Școala Metodei Kochi, al cărei director sunt, dar și prin cursurile pe care le predau, încerc să popularizez și să transmit cursanților mei masajul shiatsu și Metoda Kochi. În prezent conduc seminarii atât în Japonia, cât și, cu ajutorul organizatorilor din diferite țări, în străinătate, pentru un număr foarte mare de cursanți.

Tehnicile metodei Kochi sunt create în așa fel încât să răspundă cazurilor multiple de afecțiuni, eliminând durerea și senzația de disconfort într-un timp foarte scurt și aducând mari beneficii pacienților. Metoda poate fi învățată atât de persoane fără experiență în domeniu, cât și de către profesioniști.

Despre instructor
 
Naoya Kochi
 

Fondatorul Metodei Kochi;

Directorul școlii Metoda Kochi din Japonia;

Maseur calificat deținător al calificărilor obligatorii în Japonia

Director al clinicii de masajterapeuticHogushiShokunin

Peste 25 de ani de experiență în masaj terapeutic 

Peste 80000 de persoane tratate

Este pasionat de surfing, motiv pentru care s-a mutat aproape de ocean. Face surfing în fiecare dimineață înainte de a începe lucrul. Deviza dânsului în viață este aceea de a contribui la binele societății.

2011  Începerea activității independente și definirea teoriei ce stă la baza Metodei Kochi. La doar șase luni de la începerea activității independente, timpul de așteptare al clienților era de două luni.

2013  Înființarea școlii metodei Kochi în Japonia.

2014  Începerea seminariilor în Tokyo, Sendai, Osaka, Kyoto și Fukuoka.

2015  Iunie Primele seminarii în străinătate.

         Începerea seminariilor în Australia.

         Septembrie Primele seminarii în Statele Unite: Los Angeles și   New York.

         Noiembrie  Începerea seminariilor în Italia: Milano și Roma.

2016  Martie Cel de-al doilea seminar în Milano.

  Aprilie Cel de-al doilea seminar în Roma.

2017 Septembrie Începerea seminariilor în Elveția, România și Brazilia.

2018 Iunie Începerea seminariilor în Portugalia.

2019 Aprilie Începerea seminariilor în India.

 
Mai multe informații despre metoda si autor se pot găsi aici.
  

“Oare cum aș putea să vin în ajutorul oamenilor?”

"Primul lucru care mi-a venit în minte când mi-am pus această întrebare a fost imboldul de a transmite celorlalți Metoda Kochi. Pentru un fizioterapeut nu este nimic mai îmbucurător decât să știm că am ameliorat starea fizică și emoțională a pacienților și a clienților noștri. De aceea vă rog să folosiți Metoda Kochi pentru a vă ajuta clienții și pacienții. Prin acest lucru vom reduce numărul celor care suferă din cauza durerilor, din toată lumea. Cred cu tărie că dacă vom avea cu toții aceeași viziune, cercul mic al terapeuților ce folosesc în mod eficient această metodă va deveni o mișcare mult mai mare.

Și noi avem o valoare extraordinară prin munca depusă în fiecare zi pentru a elimina suferințele fizice și emoționale ale pacienților și clienților noștri.

Vă mulțumesc că ați venit spre mine cu gândul de a crea această conexiune."

 

 • Cui se adresează cursul: terapeuți Shiatsu (nu este o condiție obligatorie), fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți),

medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

 • Cursul este tradus în limba romana, simultan
 • Materiale primite gratuit de către cursanți: suport de curs (limba română), filme video predate fiecărui participant înainte de curs (cu subtitrare). 

Diploma specială din partea maestrului Naoya Kochi (caligrafie japoneză)

Preț 1 temă (2 zile) – 2363 RON/per temă

                                  - 1890 RON/temă - preț pentru cursanții Academiei (devinde valabil în urma participării la minim 1 curs fizic în cadrul Academiei)

Modalitate de plată:

 • Se va achita un avans de 250 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs.
 • **Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**
 • **Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**

Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere! Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)

Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Kochi Method - George Matei"

Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

**Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.**

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare a cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

Vă așteptăm la cursul Kochi Shiatsu massage Method – un curs cu totul inedit, cu o atmosferă relaxată, cu o abordare diferită față de cursurile europene.

Un curs unde înveți nu numai metoda practică, ci înveți să simți, înveți să transmiți energie și valori.

Testimonialele cursantilor:

 

Testimoniale cursanti Kochi Method - nivel 3 si 4:

Alexandru Luminita: “La adresa organizatorului si maestrilor felicitari la maxim! Am invatat mult si bine!”

Popa Lavinia: “Metoda de predare este OK, sunt multumita de informatiile si tehnicile insusite. Un support de curs in stil “European”, cu explicatii foarte detaliate, asa cum sunt prezentate la curs, m-ar ajuta mai mult pe viitor. Multumesc mult.”

Bitai Erzsike: “Curs foarte informativ; multe tehnici care ajuta la tratarea pacientilor; informatii multe dar daca am reusit sa invatam bazele, punctele A, sunt multe care se trateaza cu puncte B si la mai multi muschi; important unde sa aplicam si sa aiba efect pozitiv.”/ “Multe informatii noi; dar daca am reusit sa intelege, invatam tehnica si repetam cu pacientii ma gandesc ca are mai mult efect si suntem mai increzatori in puterea noastra de a ajuta pacientii.”

Hajzer Ibolya-Hajnal: “Mi-a placut tot ce am invatat la nivelul 3 si 4”

Dragu Adrian: “SUPER!!! BRAVO ORGANIZATORILOR! Bravo pentru Sensei Kochi si Mayumi! Domo arigato gozaimasu”/ ‘Super curs, metoda shiatsu de exceptie, chiar revolutionara.”

Enachescu Mihaela: “Multumesc!”

Mirodone Mihai: “Curs de calitate adresat specialistilor!”

Ardelean-Stanciu Mihaela Adriana: “Curs extraordinar!”/ “Astept cu nerabdare revenirea maestrului Kochi in Romania, un curs, o metoda ca aplicabilitate si rezultate – superlativ. “

Haba Maricica: “Profesionalism.”/”Constructiv, bine structurat. Multumim pentru sinceritatea cu care ne-ati oferit aceste informatii.”

Nuca Titi: “O organizare excelenta, multumim organizatorilor si maestrului Kochi.”

Tosa Cornel Gheorghe: “Un curs foarte complex si cu multa munca (studiu) in experienta dovedita a maestrului Kochi. Singurul obstacol este bariera lingvistica, normala de altfel, dar pana la urma totul a fost extraordinar, Totul tine de vointa noastra de a studia si de a urma intocmai pasii in tratarea pacientului conform spuselor lui Sensei. Multumesc din suflet pentru tot si va asteptam cu drag la Cluj.”

Popescu Daniela Nicoleta: “Un curs deosebit de interesant.”

Miron Ofelia-Elena: “Toate bune si frumoase”

Corina Buiciuc: ”M-am bucurat enorm sa ii revad. Ca de obicei, informatii utile si practice. Ma uimesc de fiecare data cu precizia si simplitatea informatiilor raportata la un rezultat imediat si spectaculos! Multumesc!”

Claudia Turcu: “Felicitari!”

 

 

 


Netopia Payments