Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Desmotec - Reeducare funcțională cu ajutorul principiului iso-inerțial

Perioadele cursului:

 • disponibil online
Aplica la curs

Descrierea cursului:

Un nou curs special dedicat antrenorilor fitness, kinetoterapeuților și fizioterapeuților.

 

Cine sunt Desmotec?

Desmotec s. r. l. a fost fondată în 2012 de Alberto Bertagnolio, în Biella, Italia.

Compania a devenit treptat lider în dezvoltarea de dispozitive și tehnologii pentru domeniile de reabilitare, fizioterapie și antrenament atletic. Desmotec s-a născut din colaborarea unor traineri de talie mondială care lucrează cu experți, medici, sportivi profesioniști, fizioterapeuți, cercetători și antreprenori care cred în companie și în produsele sale.

Desmotec a demarat o creștere rapidă, câștigând o parte importantă a pieței internaționale, extinzându-se din Italia în Europa, Asia și America. Multe universități, asociații sportive, echipe profesioniste și sportivi folosesc dispozitivele noastre, oferind propria contribuție la creșterea și dezvoltarea companiei.

Cu toate acestea, Desmotec nu și-a uitat rădăcinile. Compania a demarat proiecte de colaborare cu echipe locale precum Biella Basketball și Biella Rugby, dezvoltând relații care persistă și în zilele noastre.

 

Ce reprezintă Desmotec?

DESMOTEC este un sistem iso-inerțial de top, care poate fi utilizat în mai multe situații, precum recuperarea medicală, săli de sport și fitness, antrenamentul sportivilor și medicina sportivă.

Cuprinde o gamă largă de dispozitive inteligente, cu design compact, sub formă individuală sau seturi, flexibile și customizabile și oferă posibilitatea unei evaluări complete

Platformele de rezistență și echipamentul modular au fost proiectate special pentru a evalua și măsura rezultatele expuse într-o manieră cât mai detaliată

 

Cu ce poate ajuta Desmotec în cazul recuperării medicale?

Datorită echipamentului modular și adaptabil este potrivit în recuperare pre și post traumatism, oferind diverse niveluri de dificultate și tipuri de exerciții în funcție de situația specifică

De asemenea, oferă informații cuprinzătoare și clare atât în modul de testare (prin teste izometrice, de viteză, forță, echilibru, putere etc.) cât și în timpul efectuării exercițiilor. 

Sistemul Desmotec oferă specialiștilor cele mai bune informații pentru setarea și monitorizarea planului de tratament

 

 

Care sunt beneficiile antrenamentului Desmotec?

Pacienții caută o recuperare rapidă și sigură, sportivii vor să prevină rănile. Antrenamentul excentric cu rezistență Desmotec este cheia pentru evitarea accidentărilor pe teren și în viața de zi cu zi, precum și accelerarea recuperării evitând dezechilibrul muscular. Capacitățile de testare permit urmărirea progresiei și echilibrului, oferind feedback în timp real.

În Reabilitare cuvintele cheie sunt: ​​siguranță, viteză, control. Sistemul Desmotec se asigură că aceste condiții sunt îndeplinite și are următoarele beneficii:

 • În antrenamentul excentric, puterea exprimată este întotdeauna egală cu efortul și capabilitățile utilizatorului final, prin urmare antrenamentul oferă rezultate rapide și eficiente cu un impact scăzut.

 • Sistemul Desmotec permite exercitarea cu echilibrul corect in acțiunea excentrică, sporind rolul acestei faze de antrenament. În timpul acțiunilor excentrice, întinderea fibrelor musculare creează micro-adaptari ale țesutului muscular, utile pentru regenerarea mușchiului și prevenirea rănilor.

 • Software-ul Desmotec oferă un feedback continuu despre puterea dezvoltată și calitatea sesiunii de antrenament excentric și concentric.

 • Dispozitivele Desmotec sunt echipate pentru a trata orice tip de patologie, permițând pacientului să se recupereze treptat și în siguranță după diferite leziuni. Datorită software-ului D.Soft, kinetoterapeuții sunt capabili să urmărească progresul, să pregătească programe personalizate de refacere și să studieze și să analizeze în profunzime toate datele furnizate.

 

 

Ce vei învăța la curs?

Ziua 1

- Istoria Isio-inerției

- Principiul iso-inerțial și și diferențele dintre acesta și alte metode

- Antrenamentul excentric

- Desmotec și dispozitivele Desmotec

- Demonstrații și exerciții practice

 

Ziua 2

- Desmotec și dispozitivele Desmotec - comparație cu alte dispozitive

- Software: ce este și cum se folosește

- Aplicații specifice

- Demonstrații și aplicații practice

 

Cursul va fi susținut de către Lorenzo Fontanella, trainer autorizat Desmotec în limba italiană și va fi tradus în limba română.

 

Ce vei primi la curs:

- Diplomă de participare

- Reducere pentru evenimentele organizate de Physio Sport Therapy Academy

- Cunoștințe și abilități noi 

- Garanție de 100% pentru calitatea cursului și a materialelor. Dacă cursantul nu este mulțumit de calitatea informației sau a experienței primite în urma cursului, banii se vor returna 100%

- Suport gratuit din partea instructorilor Physio Sport Therapy privitor la orice întrebare de specialitate

- Pauze de cafea relaxante 

 

 

Inscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs - Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)

 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

 • 930 RON - pret special early bird (dacă vă înscrieți și efectuați plata înainte de 10.11.2023)

 • 1200 RON - pret curs 

 • Modalitate de plată:  Pentru confirmarea locului la curs se va achita minim un avans de 50% din prețul cursului prin transfer bancar. Restul de 50% se poate achita tot prin transfer bancar sau cash la curs. Se poate achita suma integrala prin transfer bancar.

 • Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere!

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Desmotec - Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • **Exceptie fac situatiile de urgenta/alerta declarate la nivel national si tot ceea ce constituie un caz de forta majora.

 • **Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**
 • **Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare a cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: antrenori fitness, medici (medicina sportivă, medicină de recuperare, ortopedie, traumatologie, etc.), fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate.

 


Netopia Payments