Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Beauty Taping

Perioadele cursului:

Nespecificat

Descrierea cursului:

Oferă-ți o nouă specialiazare - Bandajarea Estetică Kinesiologică

Te-ai gândit să le oferi clienților tăi pe lângă Sănătate, și Frumusețe? Chiar vei putea cu ajutorul benzilor kinesiologice și a aplicațiilor prezentate. Acest curs este o resursă extrem de valoroasă pentru orice specialist și clienții săi!

Benzile kinesiologice și-au demonstrat eficiența de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind o metodă complementară foarte bună de tratament. Cunoscând teoria necesară și tehnicile de aplicare, am reușit cu toții să îmbunătățim starea pacientului într-o perioadă destul de rapidă de timp.

Ți-ai putut imagina că aplicând benzile kinesiologice corect, poți ajuta la corectarea ridurilor de pe față sau anumite neregularități estetice ale corpului? Da, sunt foarte eficiente. 

Aplicarea benzilor estetice reprezintă o măsură "express" pentru îmbunătățirea stării feței și corpului. Se aplică rapid, se țin puțin timp și reprezintă o metodă de corecție temporară

În cadrul acestui curs veți învăța secretele pentru Beauty Taping corect de la instructorul Academiei - Vladimir Botezatu, bazate pe o experiență de peste 10 ani și cu rezultate foarte frumoase la o multitudine de cliente. "Sunt sigur că o să vă îndrăgostiți de această metodă" ne zice Vladimir Botezatu :)

Până acum metoda Beauty Taping și specialiștii care o aplică au primit nenumărate declarații de dragoste!

Conținut curs

 

Partea Teoretică

1. Tipurile de benzi. Funcțiile benzilor. Formele benzilor.T ehnicile de bandajare. Contraindicații

2. Explicarea procesului de îmbătrânire a feței. Structura pielii. Anatomia feței.

 

Aplicații practice pentru față

1. Aplicația “Soarele”

2. Ridurile verticale (transversale) ale frunții

3. Ridurile orizontale (longitudinale) ale frunții

4. Aplicația pentru plica nazolabială

5. Aplicația pentru corecția “ridurilor tristeții”

6. Aplicația pentru bărbia dublă

7. Bandajarea pentru îmbunătățirea inervației feței

8. Edemele periorbitale matinale

9. ! Bonus - O variantă de aplicare a benzilor pentru dureri de cap

 

Aplicații practice pentru corp

1. Corecția estetică a bazei gâtului. “Cocoașa de bizon”

2. Ptoza țesuturilor moi. Brațe.

3. Ptoza țesuturilor moi. Spate.

4. Aplicația pentru ridicarea sânilor.

5. Retragerea abdomenului. Aplicația pentru burtica postnatală.

6. Diastaza abdominală

7. Corecția țesuturilor moi. Pelvis și abdomen inferior (“colacul de salvare”).

8. Aplicarea benzilor pentru liftingul feselor.

9. Ptoza țesuturilor moi. Coapsa.

10. Aplicarea benzilor pentru celulită.

11. Corecția țesuturilor moi, țesutului adipos. Genunchi.

12. Edemele gambelor. Tehnica limfatică.

13. Edemele gambelor. Bandajarea pentru efectul de compresie.

 

INSTRUCTOR

Vladimir Botezatu, doctorand si kinetoterapeut cu peste 15 ani experienta; specialist in neurorecuperare și recuperarea sportivilor de performanță, fondator al Clinicii KinetoTerra (Chisinau); participant în calitate de kinetoterapeut principal al echipelor sportive la zeci de maratoane internaționale, concursuri sportive; congrese si cursuri de specializare internationale, peste 40 de emisiuni televizate din domeniul recuperarii medicale; specialist si instructor acreditat Terapia Trigger Points, Terapia Trigger Points Advanced,  Medical Taping Concept, Medical Taping Advanced - Sports si Medical Taping Advanced Traumatologie si Ortopedie.

 

Pe lânga acestea, cursanții vor mai primi:

 • Suport de curs „Beauty Taping" (cu imagini ale aplicațiilor și explicații) 
 • Bandă kinesiologică Beauty pentru practică
 • Certificat de absolvire al cursului
 • Cunoștințe noi, abilități noi și posibilitatea creșterii performanțelor sportivilor
 • Garanție de 100% pentru calitatea cursului și a materialelor. Dacă cursantul nu este mulțumit de calitatea informației sau a experienței primite în urma cursului, banii se vor returna 100%
 • Suport gratuit din partea instructorilor Physio Sport Therapy privitor la orice întrebare de specialitate
 • Reducere pentru evenimentele organizate de Physio Sport Therapy Academy
 • Pauze de cafea relaxante 

 

Înscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs. - Vă rugăm să vă înscrieți cu numele care doriți să apară pe diplomă ( dacă sunt necesare diacritice, cratimă, etc.)

 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

 • Preț curs: 1500 RON (toate materialele incluse - Suport de Curs, Certificat, etc.)

 • Preț cu reducere curs 20%1200 RON ( toate materialele incluse) - pret doar pentru cursantii care au mai participat la minim 1 curs fizic in cadrul Academiei.

 • Modalitate de plată: se va achita un avans de 50% din prețul cursului, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs.

 • Plata se va efectua doar în urma înscrierii la curs prin completarea formularului de înscriere!

Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Beauty Taping- Bucuresti, George Matei"

Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

**Plata se va face doar în urma primirii facturii proforme și a confirmării înregistrării la curs pe email.**

**Persoanele care doresc sa repete cursul vor achita o taxa de 190 de lei.**

Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare a cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu recuperării medicale/cosmetologiei: medici (medicina sportiva, medicina de recuperare, ortopedie, traumatologie, etc.), fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, terapeuți în masaj licentiați, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate, cosmeticieni/esteticieni.

 

 

Testimonialele cursanților online:

N.G: Este un curs bine structurat și în același timp mi-a fost ușor să îl asimilez datorită explicațiilor detaliate. Chiar m-am bucurat că am avut ocazia să îl fac online.

B.R: Beauty Taping este un curs superb ca și celelalte cursuri ale voastre, eu vă mulțumesc pentru cursurile pe care le faceți. Sunteți niște profesioniști și vă urmăresc cu drag toate postările. Vă mulțumesc și vă felicit pentru ceea ce faceți!

P.M.R: În primul rând vă mulțumesc frumos pentru oportunitatea de a învăța Beauty Taping! Cursul este foarte bine gândit și explicit. Audiția este bună. Aș fi vrut să văd și un bandaj pentru ridurile de pe buza superioară. Costul pentru bandajare dacă se poate explica. Mulțumesc Physio Sport Academy!

A,J: Prezentarea este cât se poate de complexă!

G.I: Un curs foarte util, pe înțelesul tuturor datorită profesorului care este o enciclopedie și ne-a furnizat multe detalii folositoare atât pentru noi terapeuții dar și pentru pacienți. Nu regret că am achiziționat acest curs, sunt foarte mulțumită și mult mai bogată profesional.

E.D: Cursul este foarte bun. Mulțumesc Vladimir.

 

 


Netopia Payments