Physio Sport Therapy Academy

"Scientia Omnia Vincit"

Contact și Informații
E-mail: academiaphysiotherapy@gmail.com
Telefonic: 0770277369 (Luni-Vineri 14:00-16:00)

Termeni și condiții

Termenii și conditiile de utilizare a site-ului physio.ro sunt aplicabile pentru toți utilizatorii.

Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor și condițiilor expuse în continuare.

Site-ul www.physio.ro conține două secțiuni adresate utilizatorilor:

  1.       Utilizatori care se înscriu și participă la cursurile de specialitate
  2.       Utilizatori care achiziționează produse din magazinul on-line al site-ului shop.physio.ro

Termeni și condiții pentru participarea la cursurile de specialitate

Cursurile de specialitate sunt organizate de către Physio Sport Therapy Academy

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul physio.ro este operat de  Physio Sport Therapy Academy, cu sediul în Str. Gheorghe Doja. Nr 58B., Jud.Mureș., Mun. Târgu Mureș.

Scopul acestui site este de informare a vizitatorilor site-ului prin conținutul oferit: texte, fotografii, baza de date, logo, servicii, reclame. Pe acest site sunt prezentate cursurile de specialitate organizate de către Physio Sport Therapy Academy, la care pot aplica și participa persoanele interesate.

Prin “vizitator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce are acces liber la acest site. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și vizualizarea conținutului) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului physio.ro. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. De asemenea, poate restricționa accesul la anumite părți ale site-ului sau accesul anumitor IP-uri fără notificări sau răspundere.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Physio Sport Therapy Academy oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul physio.ro. și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. Physio Sport Therapy Academy nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Limitarea responsabilității

Prin utilizarea acestui site, sunteți în mod expres de acord cu următoarele:

  • Physio Sport Therapy Academy angajații sau afiliații săi nu vor putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site, acces neautorizat la datele utilizatorului, declarații sau acțiuni ale terților asupra informațiilor site-ului.

  • Physio Sport Therapy Academy nu oferă nicio garanție că informațiile de pe acest site îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră.

În cazul în care considerați că orice material pus la dispoziție pe acest site încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să semnalați acest aspect la adresa de email AcademiaPhysioTherapy@gmail.com

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului physio.ro,  utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii Physio Sport Therapy Academy sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Reclamații

Utilizatorii acestui site pot trimite reclamații la adresa de email AcademiaPhysioTherapy@gmail.com

Disponibilitatea serviciului

Administratorul physio.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 

 

 


Netopia Payments