Aromoterapie si Terapia Raindrop

Perioadele cursului:

 • 12-13 octombrie 2019 Bucuresti
 • 7-8 decembrie 2019 Bucuresti
Aplica la curs

Descrierea cursului:

Cursul de perfectionare in Aromoterapie si Terapia Raindrop,  vine în sprijinul celor care doresc să aplice în mod profesionist și cu un maxim de efect aceste miraculoase esențe, pentru a readuce în primul rând starea de echilibru a pacienților.

Aromoterapia este inca de la începuturi, Dumnezeu ne-a lăsat prin natură tot ceea ce avem nevoie pentru o sănătate perfectă și o stare de bine autentică. 

 Uleiurile esențiale de grad terapeutic sunt mai mult decât simple arome, au formula chimică benefică pentru structura creierului și a corpului.

Pasiunea instructorului Maria Claudia Murariu pentru sănătate și pentru medicina de la începuturi, iubirea pe care o poarta față de tot ceea ce are viață pe această Planetă, față de natură, de plante, de animale, de oameni, o face să vină în ajutorul specialiștilor cu informații autentice și benefice. Informații transmise teoretic și practic, la un curs complex, unde miresmele inhalate ne întorc la origini.

Terapia Raindrop este o tehnică puternică, non-invazivă, ce face uz de acțiunea antivirală, antibacteriană și anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esențiale importante, în scopul de a ajuta organismul să-și mențină coloana în poziția normală. Pe parcursul anilor în care a fost practicată, această tehnică a ajutat la atenuarea și chiar rezolvarea multor cazuri de scolioză, cifoză și dureri cronice de spate, eliminând necesitatea unei intervenții chirurgicale pentru sute de oameni.

Prin combinarea cu tehnica Vita Flex și reflexoterapie energetică pe care o veți învăța, plus masajul special al spatelui, energia creată de uleiurile esențiale aduce corpul în armonie structurală și electrică.

Tehnica Raiondrop înființată de Dr Gary Young în baza cercetării efectuate în ceea ce privește uleiurile esențiale ca agenți antimicrobieni și a informațiilor fascinate pe care le-a învățat de la un înțelept Indian din tribul Lakota, Dakota de Sud, folosește o gamă dintre cele mai eficiente uleiuri esențiale cu acțiune antimicrobiană, combinate în mod sinergic, în scopul de a distruge simultan agenții patogeni virali și bacterieni, pentru a reduce inflamațiile. 

 Terapia Raindrop se bazează pe autentic, însa și pe ideea - acum explorată și verificată în urma mai multor studii științifice - conform căreia multe tipuri de scolioze și deformări ale coloanei vertebrale sunt cauzate de viruși sau bacterii, care se găsesc în stare latentă de-a lungul coloanei vertebrale. Acești agenți patogeni duc la inflamare - care, la randul ei, contorsionează și deformează coloana vertebrală.

Terapia Raindrop este un puternic instrument de lucru, care poate veni atât în sprijinul profesioniștilor în domeniu, în scopul de a reface echilibrul organismului.

Uleiurile esențiale sunt unele dintre cele mai puternice inhibitoare a microbilor cunoscuți, și ca atare, o importantă veche armă în combaterea mai multor tipuri de infecții ale tesuturilor. Primul studiu  din 1999, efectuat de Marilena Marino și colegii săi , s-a descoperit că uleiul de cimbru actionează puternic asupra bacteriilor încăpățânate de gram-negativ. În urma unui studiu derulat de către Central Food technological Institute, din Maysore, India, s-a descoperit că un numar mare de componenți ai uleiurilor esențiale au efecte remarcabile de distrugere a germenilor, inhibând dezvoltarea tulpinilor de Staphylococcus, Micrococcus, Bacillus si Enterobacter. Acești compuși includeau menthol , eucalyptol , linalool si citral.
S-a studiat și capacitatea uleiurilor esențiale de a pătrunde repede în piele și instant în sistemul limbic și de a traversa țesuturile corpului uman, generând efecte terapeutice. Cercetatorii de la Universitatea Hoshi din Japonia au descoperit că monoterpenele ciclice (inclusive mentholul) pătrund atât de ușor în piele, încât pot chiar accelera absorbția unor medicamente solubile în apă.

În cadrul cursului, se va învăța că Terapia Raindrop se poate personaliza după fiecare caz în parte,astfel poate răspunde cât mai bine la diferite probleme de sănătate, care poate nu au legatură directă cu problemele de spate. Infecții pulmonare, probleme cu digestia, probleme hormonale, insuficiențe hepatice , depresie, anxietate, traume psihologice și emoționale, stres, precum și altele se pot trata, substituind uleiurile esențiale standard folosite în Terapia Raindrop, cu alte uleiuri  speciale pentru organele respective. 

În cadrul cursului dispuneți de uleiuri esențiale de grad terapeutic, doar gama Young Living, iar tenhica se aplică 2 zile consecutiv pe fiecare cursant în parte, beneficiind totodată și de terapie și schimbări majore în viața dumneavoastră. 

Atenție: la curs nu se promovează produse și nu se fac propuneri comerciale.

 

Beneficiile cursului de Terapie Raindrop & Aromoterapie

Cursanții vor învăța să practice trei tehnici diferite pentru întreg corpul: mental, emoțional, energetic și fizic.

 • Vor învăța Aromoterapia din Geneză
 • Vor însuși Tehnica VitaFlex - Raindrop – Reflexoterapie plantară energetică
 • Vor învăța cum să integreze și să folosească în terapie cristalele și plantele,  alături de uleiurile esențiale
 • Vor învăța o Terapie Raindrop perfecționată, personalizată
 • Beneficiază de susținere și suport după terminarea cursului
 • Beneficiază de plan personalizat de terapie și marketing

 De asemenea, cursanții vor primi:

 • Suport de curs complet
 • Hartă a punctelor și manevrelor efectuate

InstructorClaudia Maria Murariu

 • Coordonatorul Centrului de Terapii Sakura si al Academiei Sakura 
 • Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară
 • Formator Autorizat de Ministerul Muncii , Sănătaţii şi Educaţiei
 • Practicant Terapie Raindrop și Aromoterapie din anul 2008
 • Practicant Terapie Craniosacrala
 • Afla mai multe despre instructor 

 

 

 Inscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs
 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)
 • Preț curs: 2200 Lei
 • Pret curs cu 5% reducere doar pentru cursantii Physio Sport Therapy Academy (pret curs 2090 lei)
 • Inca o reducere de 10% din valoarea cursului este oferita participantilor ce fac plata integral cu minim 30 de zile inainte de inceperea cursului. Oferta valabila incepand cu data de 26.08.2019, este pe perioada nelimitata si nu se aplica retroactiv
 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 660 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs.

  Înscrierea se va face doar după plata avansului. Cum puteți plăti? Prin depunere în contul specificat mai jos la Banca Transilvania sau prin Internet Banking.

  Beneficiar / pentru cine se face plata:

  Nume: PHYSIO SPORT THERAPY ACADEMY

  Cont: RO12BTRLRONCRT0326402501 Banca Transilvania

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Aromoterapie - Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, terapeuți în masaj licentiați, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate, terapeuti in medicina alternativa.
 • Cursul este 95% practic
 • Program curs: 2 zile, 09:30-18:30 zilnic
 • Detalii de participare: Ţinută lejeră de schimb şi multe zâmbete