Terapia Craniosacrala - Tehnica Biodinamica

Perioadele cursului:

 • 22-23 iunie 2019 Bucuresti
Aplica la curs

Descrierea cursului:

Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la ritmul craniosacral a luat naştere Tehnica de Terapie Craniosacrală, o tehnică profundă care lucrează la cauza problemei, care echilibrează și vindecă din interior spre exterior.

Cursul Intensiv Terapia Craniosacrala - Tehnica Biodinamica este un curs 90% practic,  un curs de dezvoltare şi învăţare a tehnicii Biodinamice din  terapia craniosacrală, o tehnică complexă şi profundă pentru corpul nostru. Tehnica Biodinamică este mult mai profundă şi cu rezultate mult mai rapide. 

La cursul Intensiv Terapia Craniosacrala - Tehnica Biodinamica, cursanții:

 • vor învăța să practice o terapie de reechilibrare, de repoziţionare a sistemului osteoarticular, de vindecare profundă a corpului pe plan emotional cât şi fizic
 • vor învăța să-și perceapă medicul interior şi să activeze starea de reechilibrare a corpului
 • vor beneficia de aceste ședințe în cadrul cursului, care vă vor schimba în bine şi se vor echilibra acolo unde sunt dezechilibre.
 • imediat după curs vor putea pune în aplicare tehnica pe familie, prieteni, copii cât şi pacienţi
 • vor putea integra tehnica cu rezultate foarte bune în practica altor terapii complementare 


Ce anume se învață la curs:

 • Exerciţii de respiraţie si de activare a pompei Craniosacrale. 
 • Detensionarea pe fiecare os cranian în parte, pe suturile craniene.
 • Detensionarea articulatiilor importante ale capului: atlantooccipitală, temporomadibulară, sphenobasilar synchondrosis.
 • Detensionarea diafragmelor, a osului sacru, crestelor iliace, a coloanei vertebrale.
 • Centrul biodinamic centrul de presiune, importanţa şi detensionarea lor. 
 • Detensionarea oaselor faciale, repoziţionarea lor .
 • Detensionarea întregului sistem osteoarticular.
 • Exclusiv veți învăța detensionare miofascială intraorală care este o tehnică extrem de benefică pentru sinusuri, riduri și foarte multe probleme ale capului și feței.
 • Închistări energetice, emoţionale, eliberări somatice.
 • Sistemul nervos, nervii spinali si cranieni.

 

Ce alte beneficii va aduce acest curs?
Instructorul va împătăși din experienţa  tot ceea ce e de folos, iar la final se va învăţa cum să se efectueze o terapie completă atât intrauterin pentru copil şi gravidă, la nou născuţi, la copii, la adulți şi la bătrâni, cât şi autoterapie.

Se va învăţa cum să se lucreze pe cazuri de autism și sindorm Down plus pe paralizii și diverse afecțiuni medicale.

Cursantii vor învăţa cum sa faca un protocol de terapie complet, astfel încât după cele 2 zile de curs să practice și să se bucure la maxim de beneficiile terapiei. 

 

 

InstructorClaudia Maria Murariu

 • Coordonatorul Centrului de Terapii Sakura si al Academiei Sakura 
 • Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară
 • Formator Autorizat de Ministerul Muncii , Sănătaţii şi Educaţiei
 • Practicant a multor terapii si metode de recuperare
 • Afla mai multe despre instructor 

 

 

 

 

 Inscriere și detalii organizatorice:

 • Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs
 • În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)
 • Preț curs: 2200 Lei
 • Pret curs cu 5% reducere doar pentru cursantii Physio Sport Therapy Academy (pret curs 2090 lei)
 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 660 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs.
 • Acest avans este necesar pentru a inregistrarea finală a participantului la curs. Restul sumei – se poate achita prin virament bancar (pe aceleași date) până la curs sau în numerar – pe perioada cursului.
 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Cursurile se adreasează doar specialistilor in domeniu: medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți ai fizioterapeuților sau kinetoterapeuților, terapeuți în masaj licentiați, cat și studenților în an terminal, aferent specializarilor menționate, terapeuti in medicina alternativa.
 • Cursul este 95% practic
 • Program curs: 2 zile, 09:30-18:30 zilnic
 • Detalii de participare: Ţinută lejeră de schimb şi multe zâmbete 

Testimoniale cursanți:

“Cursul  de Terapie Craniosacrală Tehnica Biodinamică predată de Maria a fost o experienţă unică, extraordinară. Când m-am înscris la curs nu mi-am imaginat că am să pot să trăiesc atâtea emoţii, să îmi rezolv atâtea probleme cu mine, să ajung spre finalul cursului la o pace interioară şi la certitudinea că pot schimba foarte multe lucruri şi în viaţa mea şi în viaţa celorlalţi. Mulţumesc foarte mult ! “

Angelica  H – Galaţi

 

“M-am simţit în aceste două zile de curs ca un copil rasfăţat. Vreau să îţi mulţumesc pentru iubirea, armonia şi cunoştinţele pe care le-ai împărtăşit cu mare dragoste cu noi. Simt că sufletul meu a prins aripi şi chiar ştiu că pot să mut şi munţii din loc. Îţi mulţumesc pentru tot “

Daniela M- Huşi

 

“Am auzit de terapie craniosacrală de la un prieten, întâmplător. Am căutat pe internet şi am găsit Centrul Sakura, am vorbit cu Maria, am aflat când este cursul şi m-am înscris pur şi simplu. La curs am avut o experienţă extraordinară, trăiri foarte puternice. Cursul a fost minunat, ne-a dat mai mult decât se poate scrie într-o carte, practica aprofundează domeniul şi astfel poţi să spui mai mult decât teoretic, şi asta ne-a învăţat Maria. Mulţumesc mult de tot. Mă bucur că am fost la acest curs”.

Neli O- Bucureşti

 

“Am terminat cursul de terapia craniosacrală biodinamică. Maria a fost profesorul nostru, a fost un curs extraordinar, am avut foarte multe de învăţat.  A fost un profesor, pot să îi spun professor, cu o deschidere extraordinară, care a dat din cunoştinţele ei şi din practica ei din suflet pentru suflet şi sunt mulţumită de ce am învăţat, abia aştept modulu III. Îţi mulţumesc “

Agneta I – Viena

 

Totul a început cu patru zile înainte de curs, când am venit la Maria să îmi facă o terapie craniosacrală, de atunci am simţit cum lucrează inteligenţa corpuli meu.  După cele 2 zile de curs am o claritate mentală,  încredere mai mare în mine, şi în ceea ce pot să fac, şi ceea ce pot să dăruiesc, ştiu cine sunt şi ce sunt. După terapia cu tine şi după cele doua zile de curs, clar ştiu că menirea mea este sa lucrez cu oamenii, să le dăruiesc ceva de la mine şi eu să învăţ de la ei foarte multe. Personal ceea ce am învăţat la acest curs o să mă ajute pe mine, ştiu ce am de facut cu mine, cu corpul meu, ce limite am,  că am nevoie de mai multă odihnă, un regim de viaţă mai echilibrat. Fiind terapeut, pe viitor mă va ajuta să împărtăşesc oamenilor ce înseamnă această terapie în primul rând, care este MAGICĂ din punctul meu de vedere, şi este exact ceea ce spuneai tu la început, o încununare a tuturor altor terapii care există alternative, este practic dacă  pot sa spun geneza de unde au aparut şi celelalte terapii, este foarte, foarte , foarte complexă aşa cum o predai tu.

Tu ai predat o tehnică  exact aşa cum ai simţit, şi ce ai simţit nevoia să împărtăşeşti celorlalţi. Ţi-ai personalizat această tehnică tu trecând probabil prin mai multe etape ale vieţii tale în care ai vrut să excelezi şi  ai reuşit . Tu ai trecut prin multe tehnici probabil ca să ajungi să împartăşeşti autenticitatea aceasta a cursului, pentru că este o tehnică proprie.  Modul în care ai integrat din mai multe surse şi de la mai multe modele, de la schemele de lucru pâna la mantrele pe care le spui în momentul în care lucrezi şi  tot ceea ce cuprinzi este autentic, eşti chiar tu acolo prezentă.  Asa mi sa părut fascinant, pentru că de obicei oamenii  care predau iau şi repetă ceva automat. Tu nu spui ceva automat ta ta ta ta, tu ai adaptat tot in acest curs in fiecare terapie individual, in functie de fiecare pacient de stările lui, în funcţie de fiecare cursant, de capacităţile lui.  Clar este ceva autentic şi nu cred că mai există nimeni care să predea cursul aşa. Felicitări şi Mulţumesc !!”

Andreea  Crişan – Bucureşti

 

 "Multumesc pentru tot Claudia Maria, la acest curs am primit informatii foarte utile,  bine structurate si detaliate. Spatiul si mediul ambiental au fost foarte OK ( prezentate cu bun gust si discretie). M-a impresionat siguranta, pregatirea ta, profesionalismul, prestanta si tactica de predare, desi (recunosc), la inceput, am fost cam sceptica, de fapt proverbul: ,,buturuga mica rastoarna carul mare'' ti se potriveste de minune. 

Desi fizic m-am simtit foarte rau de cand am ajuns la curs pot spune ca, cu ocazia acestui curs am trecut mai usor peste durerile mele.

Deocamdata inca nu am inceput sa pun in practica ce am invatat (timpul imi este cel mai mare dusman si o usoara neincredere in mine), dar imi mentin aceeasi dorinta de a mai participa si la alte cursuri pe care intentionezi sa le tii (in limita timpului meu)

            Te  imbratisez cu drag, iti doresc sarbatori fericite si un an cat mai prosper. Doamne ajuta!"

Aurelia N- medic , Galati

 ” Am urmat în trecut cursurile terapiei Craniosacrale, metoda Upledger, pentru a o folosi împreună cu alte terapii complementare și cu kinetoterapia. Pe parcurs, am descoperit că există și metoda biodinamică. Experiența mea la cursul de terapie Craniosacral, metoda biodinamică susținută de Claudia, a fost una foarte placută. Informațiile oferite au fost foarte bine detaliate, structurate și motivaționale. Atmosfera și spațiul de lucru este unul plăcut, cu o energie bună, muzică de relaxare și mirosuri aromate de la uleiurile esențiale de bună calitate. Imediat după ce am terminat cursul, am început să practic cu pacienții mei, iar în afecțiunile neurologice și nu numai, rezultatele sunt spectaculoase. După doar două ședințe, avem multe îmbunătățiri. Claudia Șandru, ca și terapeut, este unul profesionist, dedicat, cu vaste cunoștințe în domeniu. O recomand cu toată inima și abia aștept să ne revedem la următorul curs.”

Ioan Andra Ștefania, kinetoterapeut - București, Decembrie 2018

 

 ” O zi de senzație draga mea! Sincer, m-am gândit de multe ori la tine!...ești un model pentru mine, prin ceea ce ai realizat ca OM și prin ceea ce ești ca energie! Am vrut să te sun, căci eu chiar din prima săptămână după curs, am început să fac ședințe cranio!...Și...da, am întâlnit câteva cazuri mai speciale!... Iar în plus, viața mea și eu ca și "suflet", sunt altceva decât am fost înainte de a te cunoaște și de a experimenta genul acesta de terapie! Poate reușim să vorbim în această săptămână, pentru că am nevoie de câteva consilieri pe plan profesional! Mulțumesc universului căci am facut cea mai înțeleaptă alegere cand m-am decis să fac cursul de cranio! ...și-ți mulțumesc infinit pentru tot ce am învățat de la tine! ...te îmbrățișez cu sufletul!...o toamnă cu bucurii îți doresc!”

Iuliana Aldescu – Craiova 

     ”Cu ajutorul terapiei craniosacrale, am descoperit în corpul uman o orchestră necunoscută până atunci, cu o muzică a ei proprie și specifică, în funcție de povestea și trăirea fiecărui trup. Am trăit întâlnirea cu această tehnică, ca pe o reacordare blândă la muzica propriului trup și la sunetul primordial al universului. Am avut ocazia să îmi aud fluiditatea și curgerea lichidului cefalorahidian, să ascult sunetul oaselor craniene care se reașezau în matca lor, să asist la miracolul eliberărilor corporale declanșate printr-o înțelepciune a lor proprie și necunoscută de mine până atunci. Mulțumesc din suflet Claudia pentru facilitarea plină de grație și profesionalism a cursului de introducere în terapia craniosacrală!”

Monica Gaitanaru