Masajul psihofiziologic profund cu S.P. Matveev

Perioadele cursului:

Nespecificat

Descrierea cursului:

Metoda autorului S. P. Matvevv - Masajul psihofiziologic profund - este un sistem  de influență, la baza căruia stă principiul de readucere în ordine psihica și fiziologia omului , folosind diverse tehnici la un nivel mai profund.

Această metodă are menirea de a îmbina aspectele fizice ale sănătății cu cele spirituale, psihice și emoționale. Pe timpuri o astfel de abordare era folosită de către Avicenna (Abu-Ali-Ibn-Sina) și Hipocrate.

Are loc abordarea complexă a pacientului (pe trei nivele: fizic, psihic și energetic).

Influența asupra corpului fizic se efectuează prin intermediul unor tehnici speciale de masaj: masajul punctual de un grad mai accentuat, a elementelor corporale, orientate spre nivelurile obișnuit insesizabile ale subconștientului. Adică are loc influențarea atât fizică cât și psihologică.

În rezultat, are loc eliberarea pacientului de blocaje și obstrucții, care-l împiedică să fie sănătos și echilibrat (armonios). Spasmul muscular este rezultatul unei vieți pline de stres , care de cele mai multe ori nu se observă la prima vedere, fiindcă suntem deja obișnuiți cu acesta.

Mulți se plâng de slăbiciune, lipsă de energie, dar ei nici nu-și imagineaza câtă energie vitală se pierde pentru a întreține surplusul de tensiune. Spasmele și obstrucțiile întrerup fluxurile energetice, lipsesc energia de capacitatea de a circula liber și fără obstacole prin corp.

La nivelul subconștientului se activează procesele de autoreglare, pe baza activării mecanismelor insesizabile și subconștinete a percepției acțiunii.

Corpul nostru păstrează în sine amprentele emoțiilor trăite, a stresului și dificultăților, și parcă le-ar ”depozita” pe toate în corp sub formă de blocaje și obstrucții.  Eliminarea lor este posibilă numai  când sunt abordate și psihica, și corpul. Așadar, eliminând urmările, putem influența și cauza acestora.

 • Program curs: 3 zile (09:30-17:00)
 • Program consultații după zilele de curs
 • Despre autor si instructor:

Serghei  Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei:

-

Corecția Bioenergetică

Reechilibrare emoțională și psihologică

Eliminarea tensiunii interioare

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

 

 

 

 

 

        Cui se adresează cursul:  fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba romana 

 • Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
 • Preț curs: 1419 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice - opțional). 
 • Preț cu reducere 10% pentru cursantii Physio Sport Therapy Academy: 1290 lei
 • Inca o reducere de 10% din valoarea cursului este oferita participantilor ce fac plata integral cu minim 30 de zile inainte de inceperea cursului. Oferta valabila incepand cu data de 26.08.2019, este pe perioada nelimitata si nu se aplica retroactiv
 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 250 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs. 

  Înscrierea se va face doar după plata avansului. Cum puteți plăti? Prin depunere în contul specificat mai jos la Banca Transilvania sau prin Internet Banking.

  Beneficiar / pentru cine se face plata:

  Nume: PHYSIO SPORT THERAPY ACADEMY

  Cont: RO12BTRLRONCRT0326402501 Banca Transilvania

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Medical Taping - Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • Atențielocurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

Vă așteptăm la acest curs special și unic în România, cunoștințele obținute vor putea fi folosite în orice terapie aplicată.