Kochi Method cu maestrul Naoya Kochi

Perioadele cursului:

  • 13-14 aprilie 2019 Level 4 Bucuresti
  • 11-12 aprilie 2019 Level 3 Bucuresti
Aplica la curs

Descrierea cursului:

După mulți  ani de studiu și experiență, maestrul Kochi Naoya a găsit o cale prin care se poate reduce durerea considerabil sau elimina,într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Metoda Kochi nu este o alta terapie, un alt sistem terapeutic ci este o Metoda. Metoda de a aplica terapia - oricare ar fi ea. Metoda fundament despre ce inseamna terapie, cum functioneaza corpul uman, cum raspunde stimulilor durerosi si cum se poate intra in sistemul corpului uman pentru colaborarea constienta cu el in scopul regenerarii.

Metoda Kochi va explica UNDE si DE CE lucrezi pentru a ameliora o anume durere, insa CUM lucrezi, ramane la latitudinea terapeutului, in functie de bagajul sau de cunostinte.

Nu vorbim despre o „alta metoda” terapeutica ci despre acea „Metoda”pe care de fapt o cautam cu totii in parcursul nostru ca terapeuti: un raspuns rapid, modern, personalizat si eficient la problemele complexe pentru care pacientii nostri ne calca pragul.

Esti practicant de shiatsu ? vei aplica shiatsu. Esti practicant de yumeiho, masaj cu ulei, bio-energie, reflexoterapie, trigger-points, presopunctura, masaj tailandez, aplici ceea ce stii. Metoda te ghideaza in intelegerea actului terapeutic.

Metoda de tratament și cursurile predate sunt recunoscute si certificate și extrem de mulți terapeuți se bucură de eficiența acesteea: in Japonia, cât și la nivel mondial: Statele Unite ale Americii, Europa, Canada, Australia. Metoda de tratament Kochi ® a fost elaborată de către Kochi Naoya – Maestru si terapeut Shiatsu din Japonia. Aceasta combină metoda clasică Shiatsu și conceptul original și inovativ Kochi, pentru a reduce durerea pacientului într-un timp cu mult mai scurt.

Metoda de terapie Kochi este rezultatul anilor de pregatire si de practica in care maestrul japonez Kochi Naoya a aprofundat posibilitatile corpului umande a se elibera de durere, blocaje fizice, energetice si emotionale acumulate intr-o realitate contemporana care de multe ori depaseste posibilitatile de imaginatie ale terapiilor clasice, traditionale, dezvoltate cu mult timp in urma.

Kochi Naoya a parcurs acest drum, l-a perfectionat si isi propune sa  impartaseasca experienta sa colegilor terapeuti din toata lumea intr-o incercare de aducere a mentalitatii terapeutului intr-o perioada contemporana, cu provocari si nevoi noi ale pacientilor si clientilor nostri.

Provocarea in sine a practicantului Metodei de terapie Kochi nu o reprezinta cele 30 de secunde in care relaxeaza musculatura sau face ca durerea sa inceteze ci mai mult decat atat abordarea in sine a pacientului si a afectiunii, schimbarea mentalitatii si colaborarea pana la nivel energetic cu pacientul.

Mai multe informații despre metoda se pot găsi aici.

Studii de caz cu metoda Kochi.

  • Cui se adresează cursul: terapeuți Shiatsu (nu este o condiție obligatorie), fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți),

medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

  • Cursul este tradus în limba romana, simultan
  • Materiale primite gratuit de către cursanți: suport de curs (limba română), filme video predate fiecărui participant înainte de curs (cu subtitrare).

  • Diploma specială din partea maestrului Naoya Kochi (caligrafie japoneză).

Cursul este structurat în 4 nivele: Shiatsu→SHIKAN(Basic and Application)→SHIHAN

nivele curs

Nivel 1 – Kochi Method Shiatsu, 2 seminarii/2 zile

Seminar 1:  Bazele Shiatsu. Tratamentul posturii. Shiatsu pentru gât și umeri (teorie și practică)

Seminar 2: Shiatsu pentru spate (teorie și practică)

Nivel 2 - Kochi Method SHIKAN (Basic), 2 seminarii/2 zile

Seminar 1: Bazele Kochi Method. Bazele procedurii de relaxare a mușchilor

Seminar 2: Recapitulare și verificare Seminar 1. Metoda de relaxare a gâtului și a spatelui

Nivel 3 - Kochi Method SHIKAN (Applications), 2 seminarii/2 zile

Seminar 1: Recapitulare Nivel 2. Modalități de identificare a surselor durerii și a simptomelor,bazate pe metode de tratament pentru gât și umeri. 

Seminar 2: Durerea în umăr și tratamentul spondilozei cervicale.

Nivel 4  - Kochi Method SHINAN, 2 seminarii/2 zile

Seminar 1: Recapitularea si evaluarea nivelului 3. Bazele durerii spatelui si metode pentru identificarea sursei durerii.

Seminar 2: Dureri ale spatelui. Afectiunile membrelor inferioare. Sciatica.

  • Preț nivel (2 zile) – 920 lei. Reducere la curs 10%  pentru inscrierile pana in 02.04.2019 la 2 nivele.  Pret final curs 828 lei / nivel.

  • Locatie curs -Bucuresti ( 11-12 aprilie 2019 Nivel 3 si 13-14 aprilie 2019 Nivel 4) - Centrul Cultural Japonez Nobori, str. Morilor nr.51, Bucuresti
  • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 250 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs.

Acest avans este necesar pentru a inregistrarea finală a participantului la curs. Restul sumei – se poate achita prin virament bancar (pe aceleași date)  până la curs sau în numerar – pe perioada cursului.

  • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

Vă așteptăm la cursul Kochi Shiatsu massage Method – un curs cu totul inedit, cu o atmosferă relaxată, cu o abordare diferită față de cursurile europene.

Un curs unde înveți nu numai metoda practică, ci înveți să simți, înveți să transmiți energie și valori.

Testimonialele cursantilor:

 

Testimoniale cursanti Kochi Method - nivel 3 si 4:

Alexandru Luminita: “La adresa organizatorului si maestrilor felicitari la maxim! Am invatat mult si bine!”

Popa Lavinia: “Metoda de predare este OK, sunt multumita de informatiile si tehnicile insusite. Un support de curs in stil “European”, cu explicatii foarte detaliate, asa cum sunt prezentate la curs, m-ar ajuta mai mult pe viitor. Multumesc mult.”

Bitai Erzsike: “Curs foarte informativ; multe tehnici care ajuta la tratarea pacientilor; informatii multe dar daca am reusit sa invatam bazele, punctele A, sunt multe care se trateaza cu puncte B si la mai multi muschi; important unde sa aplicam si sa aiba efect pozitiv.”/ “Multe informatii noi; dar daca am reusit sa intelege, invatam tehnica si repetam cu pacientii ma gandesc ca are mai mult efect si suntem mai increzatori in puterea noastra de a ajuta pacientii.”

Hajzer Ibolya-Hajnal: “Mi-a placut tot ce am invatat la nivelul 3 si 4”

Dragu Adrian: “SUPER!!! BRAVO ORGANIZATORILOR! Bravo pentru Sensei Kochi si Mayumi! Domo arigato gozaimasu”/ ‘Super curs, metoda shiatsu de exceptie, chiar revolutionara.”

Enachescu Mihaela: “Multumesc!”

Mirodone Mihai: “Curs de calitate adresat specialistilor!”

Ardelean-Stanciu Mihaela Adriana: “Curs extraordinar!”/ “Astept cu nerabdare revenirea maestrului Kochi in Romania, un curs, o metoda ca aplicabilitate si rezultate – superlativ. “

Haba Maricica: “Profesionalism.”/”Constructiv, bine structurat. Multumim pentru sinceritatea cu care ne-ati oferit aceste informatii.”

Nuca Titi: “O organizare excelenta, multumim organizatorilor si maestrului Kochi.”

Tosa Cornel Gheorghe: “Un curs foarte complex si cu multa munca (studiu) in experienta dovedita a maestrului Kochi. Singurul obstacol este bariera lingvistica, normala de altfel, dar pana la urma totul a fost extraordinar, Totul tine de vointa noastra de a studia si de a urma intocmai pasii in tratarea pacientului conform spuselor lui Sensei. Multumesc din suflet pentru tot si va asteptam cu drag la Cluj.”

Popescu Daniela Nicoleta: “Un curs deosebit de interesant.”

Miron Ofelia-Elena: “Toate bune si frumoase”

Corina Buiciuc: ”M-am bucurat enorm sa ii revad. Ca de obicei, informatii utile si practice. Ma uimesc de fiecare data cu precizia si simplitatea informatiilor raportata la un rezultat imediat si spectaculos! Multumesc!”

Claudia Turcu: “Felicitari!”