Eliberarea Tensiunii Interioare cu S.P. Matveev

Perioadele cursului:

 • 20-21-22 aprilie 2018 Bucuresti
Aplica la curs

Descrierea cursului:

 

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet.  Anume îmbinarea corectă a acestor elemente, oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică. 

Faptul ca pacientul este eliberat la nivel emoțional / psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate - printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung. Are loc o transformare în bine pe toate planurile. Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.

Metoda Eliberarea Tensiunii Interioare sau Eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici - autor Serghei Matveev.

O metodă ce permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mintal, după acțiunea factorilor psihotraumatici. Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice, devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta la rândul său acționează asupra psihicului uman.

Câteodată, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc.

Într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului. Iar mintea, câteodată în loc de să te ajute, creează probleme și tensiuni la nviel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare, etc. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.

De fapt – această încordare sau tensionare, este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.

Acesta este rezultatul metodei - ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare. Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei, a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.

La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.

 • Program curs: 3 zile (09:00-17:00)
 • Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
 • Despre autor si instructor:

Serghei  Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei:

 • Corecția Bioenergetică
 • Eliberarea tensiunii interioare
 • Reechilibrare emoțională și psihologică

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

 • Cui se adresează cursul:  fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba română 

 • Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
 • Preț curs: 940 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice - opțional).
 • Modalitate plată: 50% în avans prin virament bancar, pe baza facturii primite pe email după înscriere și 50% pe perioada cursului.
 • Locurile la curs sunt foarte limitate
 • Inscriere și detalii organizatorice: Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

Vă așteptăm la acest curs special și unic în România, cunoștințele obținute vor putea fi folosite în orice terapie aplicată.

   

Testimoniale cursanți Corecția Bioenergetică și alte cursuri cu metodele S.P. Matveev:

"Deja practicam si este minunat! La ora aceasta imi este imposibil sa inteleg cum am practicat terapiile invatate atata timp fara elementele esentiale predate noua de Serghey Petrovici. Practic aici inveti despre mecanismul fin prin care mintea, corpul si sufletul conlucreaza in recuperare. Fara a intelege aceste aspecte, orice terapie s-ar practica, e ca si cum ai lucra legat la ochi, fara sa intelegi efectele oricarei actiuni terapeutice. Toti pacientii mei zic - "magie"... dar de fapt vorbim de lucruri strict elementare fara de care ei nu pot ajunge la o recuperare profunda. La restaurare." Alex Negrea

”Felicitari! Astept cu nerabdare si celelalte module. Acest modul mi-a deschis cai necunoscute si neasteptate!” Cimpoaca Andrada

”Cursul a fost foarte interesant si inedit ca modalitate de abordare a masajului corpului fizic si mental. Profesorului ii multumesc in mod deosebit pentru calitatea materialului prezentat si pentru carisma dumnealui. A fost foarte palcut cursul. Am simtit intens toate activarile energetice.” Stan Aurelia

”Un curs obligatoriu ca si punct de pornire in cariera oricarui maseur, terapeut, etc. Astept cu mult drag si nerabdare modulul 2.” Negrea Alexandru

”Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa particip la acest curs. A fost un curs minunat care m-a lasat fara cuvinte.” Ana Dragan

”Sunt recunoscatoare ca am avut posibilitatea de a participa la un curs care completeaza munca dar si pe mine, ca persoana. Asteptari: sa se oganizeze si celelalte module mai repede. Asa cum mintea si trupul nu pot supravietui, trai fara energie, tot asa nici terapeutii nu pot actiona doar asupra corpului fizic, material, neglijand energia. Adanc multumesc!” Petrov Luisa

”Tehnica unica si cu mare eficacitate de folos pentru terapie. Astept cu interes urmatoarele module. Este o alta abordare de recuperare – imbina fizicul cu emotionalul. Ma bucur ca am venit.” Stan Rodica

”A fost un curs deosebit, care m-a ajutat sa realizez mult mai bine legatura dintre fizic, spirit si mental. Consider ca a fost un curs foarte util pentru dezvoltarea mea personala; pentru a ma putea dezvolta ca si terapeut.” Osean Laura

”Super curs, antrenant, plin de informatii si energie pozitiva.” Pocora Marinela

"Pacient 1= durere de umeri, omoplat si discopatie lombara= relaxare, la umeri a zis ca parca i s.a luat o greutate dupa umeri, sunt mai usori, fara durere in zona omoplatului si a putut sa doarma.  Pacient 2= contractura musculatura paravertebrala, durere de sold= relaxare, fara durere. Pacient 3= durere la gat, musculatura gatului, durere puternica umar, omoplat, tot pe musculatura= durerea a disparut si a simtit o relaxare, somnolenta. Pacient4= durere generala de spate, oboseala= somnolenta, fara durere de spate. Simt ca "plutesc" in timpul terapiei si este extraordinar ca pot combina cu tehnici de masaj, intervine relaxarea si totodata rezolvarea problemei. O zi magica!" Rodica Stan

"Dragii mei, acum am iesit din mainile domnului Matveev,este incredibila senzatia pe care am trait-o, nu am cuvinte, nu pot decat sa spun ca abia astept modulul doi!" Ana Dragan

Alte testimoniale cursanți și pacienți:

"Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Corectia Bioenergetica. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica, .....  care are scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.

In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut. Tehnica Bioenergocorectie.......  cu simplitatea, dar cel mai important este ca intradevar lucreaza.... , dar lucreaza mai profund decat masajul.

Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere."

"Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac.  Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!"

"Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!"Svetlana V.

"Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!"

"Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se ...... greu. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intradevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!" Natalia

"Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara dar si zbor. Cate planuri, cate oferte."

"A trecut deja ceva timp  de cand ati lucrat cu mine. Dar simt........ ca pacea, linistea si increderea au devenit ...... . Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!"