Eliberarea Tensiunii Interioare cu S.P. Matveev

Perioadele cursului:

 • 8-9-10 noiembrie 2019 Cluj-Napoca
Aplica la curs

Descrierea cursului:

 

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet.  Anume îmbinarea corectă a acestor elemente, oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică. 

Faptul ca pacientul este eliberat la nivel emoțional / psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate - printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung. Are loc o transformare în bine pe toate planurile. Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.

Metoda Eliberarea Tensiunii Interioare sau Eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici - autor Serghei Matveev.

O metodă ce permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mintal, după acțiunea factorilor psihotraumatici. Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice, devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta la rândul său acționează asupra psihicului uman.

Câteodată, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc.

Într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului. Iar mintea, câteodată în loc de să te ajute, creează probleme și tensiuni la nviel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare, etc. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.

De fapt – această încordare sau tensionare, este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.

Acesta este rezultatul metodei - ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare. Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei, a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.

La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.

 • Program curs: 3 zile (09:00-17:00)
 • Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
 • Despre autor si instructor:

Serghei  Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei:

 • Corecția Bioenergetică
 • Eliberarea tensiunii interioare
 • Reechilibrare emoțională și psihologică

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

 • Cui se adresează cursul:  fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba română 

 • Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
 • Preț curs: 1419 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice - opțional). 
 • Preț cu reducere 10% pentru cursantii Physio Sport Therapy Academy: 1290 lei
 • Inca o reducere de 10% din valoarea cursului este oferita participantilor ce fac plata integral cu minim 30 de zile inainte de inceperea cursului. Oferta valabila incepand cu data de 26.08.2019, este pe perioada nelimitata si nu se aplica retroactiv
 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 250 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs. 

  Înscrierea se va face doar după plata avansului. Cum puteți plăti? Prin depunere în contul specificat mai jos la Banca Transilvania sau prin Internet Banking.

  Beneficiar / pentru cine se face plata:

  Nume: PHYSIO SPORT THERAPY ACADEMY

  Cont: RO12BTRLRONCRT0326402501 Banca Transilvania

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Eliberarea Tensiunii Interioare -  George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.
 • Inscriere și detalii organizatorice: Înscrierea se face direct de pe site - Aplică la Curs În urma înscrierii se va primi o confirmare automată și una personală cu detaliile organizatorice (modalitate de plată, factură, locație, etc.)

Vă așteptăm la acest curs special și unic în România, cunoștințele obținute vor putea fi folosite în orice terapie aplicată.

   

Testimoniale cursanți Corecția Bioenergetică și alte cursuri cu metodele S.P. Matveev:

A.D.”Un curs minunat. Ma bucur din tot sufletul ca am ocazia sa particip la cursurile organizate de Physio Sport Therapy Academy. Sunt super norocoasa ca am ocazia sa fiu eleva domnului profesor Matveev, un om deosebit, care stie sa fie un bun profesor. Multumesc Physio Sport! Multumesc Serghei Matveev.”

P.S.”Mi-a placut atmosfera linistita si calma in care s-a desfasurat tot cursul. As fi vrut sa aflu sim ai multe detalii referitoare la cum actioneaza manevrele la nivelul fizic si energetic. Per total, multumesc!”

 M.C.E. ” Cursul este genial, dar pacat ca s-a terminat. Doresc sa rezerv un loc pt modulul 3. Multumesc mult!”

E.R. ”Un curs care m-a ajutat mult sa-mi imbunatatesc metoda de lucru. Explicatiile date de Matveev, mi-au fost de ajutor sa inteleg unele metode de lucru pe care le cunoasteam, dar nu le intelegeam asa cum le-am inteles acum. ”Cunoaste adevarul, si el te va elibera!” Multumesc!”

V.E.T. ”Multumesc! E ceea ce aveam nevoie . Completeaza cunostintele mele, increderea ???? in mine si darul meu, ridica nivelul de asteptari (de la mine). Multumesc Physio Sport Therapy Academy! Multumesc omului, sufletului si ingerului care impartaseste si indruma cu atat de multa daruire si iubire. Multumesc Serghei Matveev!”

B.C. ”Este pentru prima data cand plec de la un curs, u alt om. Cu siguranta voi fi si un alt terapeut. Abia astept sa pun in practica noile ”instrumente”. Cu multumiri si adanc respect domnului Serghei. ”

O.L. ”Cursurile si tehnicile Matveev sunt in totalitate conform cu ateptarile mele si prestate de un profesor dedicat cu daruire. Multumim din suflet ca ati ales sa impartasiti cu noi cunostintele Dvs., si sper sa le duc mai departe cu aceeasi daruire. Multumesc! Daca se poate sa mai fie organizate si alte cursuri cu tehnici complementare predate de Matveev, ne-ar fi de un real folos. Eu una astept cu nerabdare urmatorul curs. Multumesc din suflet.”

S.A.M. ”Un curs deosebit, fascinant, in care energia pozitiva atinge fiecare celula. Ma simt norocoasa ca l-am cunoscut pe d-nul Matveev. Multumesc din suflet! Astept cu nerabdare urmatorul curs din toamna.”

 G.A. ”Abia astept al 3-lea curs. Mi-as dori sa invat cat mai multe de la d-nul Matveev; chiar si o zi in plus la urmatoarea intalnire ar fi de un mare castig. Doresc sa particip la orice curs sustinut de d-nul Matveev si la cele unde vor participa invitati de-ai lui.”

G.C. ”Tehnica d-nului Matveev este iubire neconditionata fata de semeni.”

A.G. ”Un curs exceptional! Domnul Matveev un om deosebit, un profesor exceptional. Tradcucerea a fost foarte buna si in timp real. Va multumesc pentru toate cursurile pe care le-ati organizat. Multumesc!”

B.D. ”Foarte bine explicat! D-nul Matveev are foarte multa rabdare in explicarea exercitiilor. Asteptam cu nerabdare modulul urmator.”

O.A.”Foarte bine pana acum. Keep up the good work!”

G.E. ”Tehnica domnului Matveev a fost peste asteptarile mele. Nu credeam ca o sa ma simt atat de compatibila cu aceasta tehnica si MULTUMIM d-nului Matveev pt daruirea cu care ne-a predat si a facut sa intelegem. Am dori si alte cursuri predate de d-nul Matveev. Multumim pt tot.”

Alte testimoniale cursanți și pacienți:

"Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Corectia Bioenergetica. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica, .....  care are scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.

In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut. Tehnica Bioenergocorectie.......  cu simplitatea, dar cel mai important este ca intradevar lucreaza.... , dar lucreaza mai profund decat masajul.

Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere."

"Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac.  Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!"

"Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!"Svetlana V.

"Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!"

"Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se ...... greu. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intradevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!" Natalia

"Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara dar si zbor. Cate planuri, cate oferte."

"A trecut deja ceva timp  de cand ati lucrat cu mine. Dar simt........ ca pacea, linistea si increderea au devenit ...... . Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!"