Corecția Bioenergetica cu S.P. Matveev

Perioadele cursului:

 • 1-2-3 noiembrie 2019 Cluj-Napoca
Aplica la curs

Descrierea cursului:

"Deja practicăm și este minunat! La ora aceasta îmi este imposibil să înțeleg cum am practicat terapiile învățate atâta timp fără elementele esențiale predate noua de Serghey Petrovici. Practic aici înveți despre mecanismul fin prin care mintea, corpul și sufletul conlucreaza în recuperare. Fără înțelege aceste aspecte, orice terapie s-ar practica, e ca și cum ai lucra legat la ochi, fără să înțelegi efectele oricărei acțiuni terapeutice. Toți pacienții mei zic - "magie" ... dar de fapt vorbim de lucruri strict elementare fără de care ei nu pot ajunge la o recuperare profundă. La restaurare." Alex Negrea (după cursul din octombrie 2017)

Metoda Corecția Bioenergetică, autorul căreia este S.P. Matveev,  reprezintă un sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenţa acestei metode este în abordarea holistică, adică în acelaşi timp a corpului şi stării a psiho-spirituale (corp, minte și spirit).

Metoda permite armonizarea energeticii corpului. De asemenea, aceasta declanşează şi activează procesele de autoreglare, inclusiv mecanismele de curăţare şi restabilire a stării normale a organismului.

Totodată, dispar durerile, blocajele adânci şi contracturile din diferite porţiuni ale corpului care blochează energia vitală, emoţiile, puterea. Evident, se îmbunătățește starea fizică şi psihică, se elimină tensiunile din muşchi şi mişcări, creşte mobilitatea corpului și calitatea vieții.

Acţiunea asupra  „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre, mişcări,  permite să-l aduci la nivelul subconştientului,  ajutându-l să-şi rezolve problemele legate de sănătate, scăderea autoaprecierii, nevroze, stres, acţiunea energiilor negative, etc.

Într-un cuvânt, este posibilă restabilirea esenţei energo-informaţionale (cuvântul”informaţie” provine de la fraza latină „ in action formo signo” – „formă  în acţiune”), prin integrarea psihicului cu propriul corp.

 • Cum este aplicată Corecția Bioenergetică

În general, acţiunea  se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic; punctual şi masaj fără contact.  Adițional, se fac și tehnici de stretching.

La începutul manipulării se face o diagnosticare şi o analiză a stării persoanei, se determină: capacităţile sale psihologice;  elaborarea tehnicii de acţiune şi, nemijlocit,  corecţia.

Pe de o parte, are loc acţiunea  asupra corpului fizic, pe de altă parte,  se acţionează la nivelul său energetic şi mental.

Mai multe informații despre metodă se găsesc aici.

 • Programul cursului:
 1. Bazele metodei Bioenergocoreția
 2. Legile de bază a mișcării libere energetice
 3. Sistemul corpurilor umane
 4. Planul terapiei cu pacientul
 5. Elementele diagnosticului organismului
 6. Starea psihoemoțianală a pacientului
 7. Tehnici de “apărare” în timpul terapiei
 8. Tehnicile de baza ale terapiei
 9. Acțiunea psiho-sugestivă și lucrul cu starea modificată a pacientului
 • Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

       Vor însuși bazele și principiile de acțiune a metodei de corectare a Bioenergiei

       Vor învăța principiile de bază a mișcării energiei libere. Deosebirea dintre energia de bază și energia adaptată, care este rolul fiecăreia în viața omului

       Vor fi analizata partile corporale pe care se vor aplica tehnicile. Caracteristici

       Va fi prezentat planul terapiei cu pacientul, vor fi analizate asptecte importante și greșeli frecvente

       Vor înțelege elementele diagnosticului organismului și vor învăța să “citească” rezultatele

       Vor analiza și cunoaște elementele stărilor psihoemoționale ale pacienților – identificare și lucrul cu acestea (o atenție deosebită se va acorda nivelului mental)

       Vor învăța cum să lucreze cu pacientul fără a prelua energii negative și cum să se “apere” de acestea

       Vor însuși tehnicile terapiei cu fiecare detaliu aplicat în practică

       Vor dobândi cunoștințe si vor practica tehnici legate de schimbarea stării pacientului și influențarea psiho-sugestivă

       După fiecare zi de curs vor fi preluate cazuri practice pe pacienți

 • Program curs: 3 zile (09:00-17:00)
 • Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
 • Despre autor si instructor:

Serghei  Matve-ev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei:

Corecția Bioenergetică

Reechilibrare emoțională și psihologică

Eliminarea tensiunii interioare

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

 

 

 

        Cui se adresează cursul:  fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba romana 

 • Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
 • Preț curs: 1419 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice - opțional). 
 • Preț cu reducere pentru cursantii Physio Sport Therapy Academy: 1290 lei
 • Modalitate de plată:  se va achita un avans de 250 de lei, conform specificațiilor din factura proforma primită pe mail, după aplicarea la curs. 

  Înscrierea se va face doar după plata avansului. Cum puteți plăti? Prin depunere în contul specificat mai jos la Banca Transilvania sau prin Internet Banking.

  Beneficiar / pentru cine se face plata:

  Nume: Physio Sport Therapy SRL

  Cont: RO28BTRLRONCRT0417223701 Banca Transilvania

  Plata poate fi efectuată de către cursant sau o altă persoană, cu specificația “plată rată 1 curs … oraș… numele cursantului”, spre exemplu: "Plata rata 1 curs Corectia Bioenergetica - Bucuresti, George Matei"

  Rata a 2-a se poate achita tot prin depunere în cont/ virament bancar înainte de curs sau prin plata în numerar odată cu prezentarea la curs.

  În urma plății veți primi factura fiscală pe email. Pentru factura fiscală pe persoana juridică, vă rugăm să ne transmiteți datele și să faceți viramentul bancar de pe numele firmei / cabinetului.

  Academia Physio Sport Therapy își asumă responsabilitatea de a anunța cursanții din timp în cazurile excepționale (5%) când se anulează sau se amână un curs din motive obiective și returnează toată suma achitată în contul persoanei înscrise.

 • Inca o reducere de 10% din valoarea cursului este oferita participantilor ce fac plata integral cu minim 30 de zile inainte de inceperea cursului. Oferta valabila incepand cu data de 26.08.2019, este pe perioada nelimitata si nu se aplica retroactiv
 • Atenție: locurile la curs sunt limitate, iar plata avansului este obligatorie. În caz de neprezentare la curs – avansul se va transfera pentru următorul curs / perioada, la alegere. În caz de anulare sau amânarea cursului (cazuri excepționale), avansul achitat se va returna de către Physio Sport Therapy Academy prin transfer bancar.

Vă așteptăm la acest curs special și unic în România, cunoștințele obținute vor putea fi folosite în orice terapie aplicată.

Testimoniale cursanti din Romania:

”Felicitari! Astept cu nerabdare si celelalte module. Acest modul mi-a deschis cai necunoscute si neasteptate!” Cimpoaca Andrada

”Cursul a fost foarte interesant si inedit ca modalitate de abordare a masajului corpului fizic si mental. Profesorului ii multumesc in mod deosebit pentru calitatea materialului prezentat si pentru carisma dumnealui. A fost foarte palcut cursul. Am simtit intens toate activarile energetice.” Stan Aurelia

”Un curs obligatoriu ca si punct de pornire in cariera oricarui maseur, terapeut, etc. Astept cu mult drag si nerabdare modulul 2.” Negrea Alexandru

”Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa particip la acest curs. A fost un curs minunat care m-a lasat fara cuvinte.” Ana Dragan

”Sunt recunoscatoare ca am avut posibilitatea de a participa la un curs care completeaza munca dar si pe mine, ca persoana. Asteptari: sa se oganizeze si celelalte module mai repede. Asa cum mintea si trupul nu pot supravietui, trai fara energie, tot asa nici terapeutii nu pot actiona doar asupra corpului fizic, material, neglijand energia. Adanc multumesc!” Petrov Luisa

”Tehnica unica si cu mare eficacitate de folos pentru terapie. Astept cu interes urmatoarele module. Este o alta abordare de recuperare – imbina fizicul cu emotionalul. Ma bucur ca am venit.” Stan Rodica

”A fost un curs deosebit, care m-a ajutat sa realizez mult mai bine legatura dintre fizic, spirit si mental. Consider ca a fost un curs foarte util pentru dezvoltarea mea personala; pentru a ma putea dezvolta ca si terapeut.” Osean Laura

”Super curs, antrenant, plin de informatii si energie pozitiva.” Pocora Marinela

"Pacient 1= durere de umeri, omoplat si discopatie lombara= relaxare, la umeri a zis ca parca i s.a luat o greutate dupa umeri, sunt mai usori, fara durere in zona omoplatului si a putut sa doarma.  Pacient 2= contractura musculatura paravertebrala, durere de sold= relaxare, fara durere. Pacient 3= durere la gat, musculatura gatului, durere puternica umar, omoplat, tot pe musculatura= durerea a disparut si a simtit o relaxare, somnolenta. Pacient4= durere generala de spate, oboseala= somnolenta, fara durere de spate. Simt ca "plutesc" in timpul terapiei si este extraordinar ca pot combina cu tehnici de masaj, intervine relaxarea si totodata rezolvarea problemei. O zi magica!" Rodica Stan

"Dragii mei, acum am iesit din mainile domnului Matveev,este incredibila senzatia pe care am trait-o,nu am cuvinte,nu pot decat sa spun ca abia astept modulul doi!" Ana Dragan

"Astazi am lucrat cu un domn de 120 kg / 1.85 m. Tehnica functioneaza perfect si in cazul lui - am fost foarte curios daca mainile si picioarele se relaxeaza total , ca si la ceilalti pacienti - e fix la fel. In masajul clasic ar fi fost diferente uriase de efort/timp fata de un pacient obisnuit. I-au placut foarte mult intinderile de picioare si planarea " Alex Negrea

Alte testimoniale cursanti si pacienti:

"Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Corectia Bioenergetica. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica, .....  care are scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.

In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut. Tehnica Bioenergocorectie.......  cu simplitatea, dar cel mai important este ca intradevar lucreaza.... , dar lucreaza mai profund decat masajul.

Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere."

"Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac.  Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!"

"Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!"Svetlana V.

"Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!"

"Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se ...... greu. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intradevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!" Natalia

"Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara dar si zbor. Cate planuri, cate oferte."

"A trecut deja ceva timp  de cand ati lucrat cu mine. Dar simt........ ca pacea, linistea si increderea au devenit ...... . Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!"