Corecția Bioenergetica - S.P. Matveev

Perioadele cursului:

 • 13-14-15 octombrie 2017 Bucuresti
Aplica la curs

Descrierea cursului:

                                   

Pe măsură ce trece timpul, crește numărul de factori negativi externi, iar stresul și gândurile negative se întipăresc și se acumulează în corp.

Acestea se menţin  până la găsirea căilor de ieşire: în formă de durere, depresie, slăbirea generală a organismului (efecte psihosomatice).

Metoda Corecția Bioenergetică, autorul căreia este S.P. Matveev,  reprezintă un sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenţa acestei metode este în abordarea holistică, adică în acelaşi timp a corpului şi stării a psiho-spirituale (corp, minte și spirit).

Metoda permite armonizarea energeticii corpului. De asemenea, aceasta declanşează şi activează procesele de autoreglare, inclusiv mecanismele de curăţare şi restabilire a stării normale a organismului.

Totodată, dispar durerile, blocajele adânci şi contracturile din diferite porţiuni ale corpului care blochează energia vitală, emoţiile, puterea. Evident, se îmbunătățește starea fizică şi psihică, se elimină tensiunile din muşchi şi mişcări, creşte mobilitatea corpului și calitatea vieții.

Acţiunea asupra  „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre, mişcări,  permite să-l aduci la nivelul subconştientului,  ajutându-l să-şi rezolve problemele legate de sănătate, scăderea autoaprecierii, nevroze, stres, acţiunea energiilor negative, etc.

Într-un cuvânt, este posibilă restabilirea esenţei energo-informaţionale (cuvântul”informaţie” provine de la fraza latină „ in action formo signo” – „formă  în acţiune”), prin integrarea psihicului cu propriul corp.

 • Cum este aplicată Corecția Bioenergetică

În general, acţiunea  se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic; punctual şi masaj fără contact.  Adițional, se fac și tehnici de stretching.

La începutul manipulării se face o diagnosticare şi o analiză a stării persoanei, se determină: capacităţile sale psihologice;  elaborarea tehnicii de acţiune şi, nemijlocit,  corecţia.

Pe de o parte, are loc acţiunea  asupra corpului fizic, pe de altă parte,  se acţionează la nivelul său energetic şi mental.

Mai multe informații despre metodă se găsesc aici.

 • Programul cursului:
 1. Bazele metodei Bioenergocoreția
 2. Legile de bază a mișcării libere energetice
 3. Sistemul corpurilor umane
 4. Planul terapiei cu pacientul
 5. Elementele diagnosticului organismului
 6. Starea psihoemoțianală a pacientului
 7. Tehnici de “apărare” în timpul terapiei
 8. Tehnicile de baza ale terapiei
 9. Acțiunea psiho-sugestivă și lucrul cu starea modificată a pacientului
 • Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

       Vor însuși bazele și principiile de acțiune a metodei de corectare a Bioenergiei

       Vor învăța principiile de bază a mișcării energiei libere. Deosebirea dintre energia de bază și energia adaptată, care este rolul fiecăreia în viața omului

       Vor fi analizata partile corporale pe care se vor aplica tehnicile. Caracteristici

       Va fi prezentat planul terapiei cu pacientul, vor fi analizate asptecte importante și greșeli frecvente

       Vor înțelege elementele diagnosticului organismului și vor învăța să “citească” rezultatele

       Vor analiza și cunoaște elementele stărilor psihoemoționale ale pacienților – identificare și lucrul cu acestea (o atenție deosebită se va acorda nivelului mental)

       Vor învăța cum să lucreze cu pacientul fără a prelua energii negative și cum să se “apere” de acestea

       Vor însuși tehnicile terapiei cu fiecare detaliu aplicat în practică

       Vor dobândi cunoștințe si vor practica tehnici legate de schimbarea stării pacientului și influențarea psiho-sugestivă

       După fiecare zi de curs vor fi preluate cazuri practice pe pacienți

 • Program curs: 3 zile (09:00-17:00)
 • Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
 • Despre autor si instructor:

Serghei  Matve-ev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei:

Corecția Bioenergetică

Reechilibrare emoțională și psihologică

Eliminarea tensiunii interioare

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani, combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

 

 

 • Cui se adresează cursul:  fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical.

Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba romana 

 • Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
 • Preț curs: 940 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice - opțional). Modalitate plată: 50% în avans, pe baza datelor bancare primite pe mail după înscriere și 50% pe perioada cursului.

Vă așteptăm la acest curs special și unic în România, cunoștințele obținute vor putea fi folosite în orice terapie aplicată.

Testimoniale cursanti si pacienti:

"Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Bioenergocorectie. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica, .....  care are scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.

In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut. Tehnica Bioenergocorectie.......  cu simplitatea, dar cel mai important este ca intradevar lucreaza.... , dar lucreaza mai profund decat masajul.

Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere."

"Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac.  Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!"

"Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!"Svetlana V.

"Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!"

"Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se ...... greu. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intradevar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!" Natalia

"Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara dar si zbor. Cate planuri, cate oferte."

"A trecut deja ceva timp  de cand ati lucrat cu mine. Dar simt........ ca pacea, linistea si increderea au devenit ...... . Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!"